Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

BLUETTI introduceert de EP760 Home Energy Storage Solution om uw huis warm te houden zonder hoge elektriciteitsrekeningen te betalen

BLUETTI, het toonaangevende merk in de schone energieopslagindustrie, lanceert zijn nieuwste innovatie, het EP760 thuis back-up stroomvoorzieningssysteem ter voorbereiding op de winter. Dit geavanceerde product houdt uw hele huis warm en licht, zelfs tijdens plotselinge stroomuitval, en nog belangrijker, zonder hoge energierekeningen te betalen.

Bluetti

Verminder uw elektriciteitsrekeningen 

De EP760 is ontworpen om elektriciteitsrekeningen aanzienlijk te verminderen, waardoor het een gunstige investering is voor huiseigenaren. Dit thuis energieopslagsysteem is compatibel met diverse fotovoltaïsche panelen en ondersteunt efficiënte zonne-energieopslag met een maximaal vermogen van 9.000W. De opgeslagen zonne-energie kan 's nachts worden gebruikt of als betrouwbare back-up tijdens onverwachte stroomuitval. Zelfs zonder zonnepanelen biedt de EP760 intelligente piekbelastingsverschuivingsfuncties die huiseigenaren in staat stellen om het systeem op te laden wanneer netstroom goedkoop is en het te ontladen tijdens piekuren, waardoor de totale energiekosten worden verminderd.

Op maat gemaakte capaciteit voor uw behoeften 

BLUETTI's EP760 biedt een modulair ontwerp dat huiseigenaren in staat stelt om hun energieopslagcapaciteit aan te passen aan hun specifieke behoeften. Door de EP760 te koppelen aan twee tot vier B500 batterijpakketten, kunnen gebruikers een energieopslagsysteem creëren variërend van 9.920Wh tot een verbazingwekkend maximum van 19.840Wh. Deze indrukwekkende capaciteit zorgt ervoor dat woningen gedurende meerdere dagen van stroom kunnen worden voorzien tijdens langdurige stroomuitval, wat gemoedsrust biedt en zorgt voor betrouwbare verwarming gedurende het winterseizoen.

Brede toepasbaarheid overal 

De EP760 is gebouwd om zich aan verschillende omgevingen aan te passen. Met een IP65-classificatie voor water- en stofbestendigheid en een werking van minder dan 50 decibel, kan dit energieopslagsysteem gemakkelijk worden geïnstalleerd in woningen, hutten, schuren en andere ruimtes. Het compacte ontwerp maakt verticale stapeling op de vloer mogelijk, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard. Bovendien zorgt de interne zelfverwarmingsfunctie van de EP760 voor een soepele werking, zelfs bij koude temperaturen tot -20°C, waardoor het geschikt is voor gebruik in koude regio's.

Veilig en veerkrachtig voor de komende jaren 

BLUETTI stelt de veiligheid en gemoedsrust van haar klanten voorop. De EP760 is uitgerust met zeer betrouwbare lithiumijzerfosfaatbatterijen, bekend om hun duurzaamheid en een indrukwekkende levensduur van 3.500 cycli, wat gelijk staat aan een solide decennium van gebruik. Om het vertrouwen verder te vergroten, biedt BLUETTI een royale garantie van 10 jaar, ondersteund door lokale service- en onderhoudsteams om ervoor te zorgen dat klanten genieten van probleemloze werking en ondersteuning.

Kies tussen BLUETTI EP760 en zijn voorganger de EP600 

BLUETTI introduceerde de EP600 vorig jaar als het eerste product in zijn EP-serie van hoogwaardige modulaire thuisenergieopslagproducten. De BLUETTI EP760 en EP600 delen hetzelfde modulaire ontwerp en flexibele capaciteit met B500-uitbreidingsbatterijpakketten. Hun grootste verschil zit in de output.

De EP600 levert een indrukwekkende output van 6.000W bij 400V in driefasenmodus, en ondersteunt zowel off-grid als on-grid functionaliteit. Echter, de enkelfasige output bij 230V is beperkt tot 2.000W, wat mogelijk niet voldoet aan de behoeften van alle huishoudens. Terwijl de EP760 een enkelfasige output biedt van maximaal 7.600W in net- of off-grid modus, en voldoet aan de stroombehoeften van een breder scala aan gebruikers in Europa en Australië.

Als uw huis enkelfasige stroom gebruikt, moet u de EP760 kopen. De drie efficiënte MPPT-controllers van de EP760 zijn ook een bonus voor die huizen met zonnesystemen. Terwijl de EP600 meer geschikt is voor degenen die driefasige stroomsystemen gebruiken.

Beschikbaarheid en prijs 

De EP760 is vanaf 15 september te koop voor een debuutprijs van 5.999 euro. Mis deze kans niet om de toekomst van thuisenergieopslag te ervaren en revolutioneer uw energieverbruik deze winter.

Over BLUETTI 

BLUETTI zet zich sinds de oprichting in voor het bevorderen van duurzaamheid en groene energieoplossingen. Door milieuvriendelijke energieopslagoplossingen aan te bieden voor zowel binnen- als buitengebruik, streeft BLUETTI ernaar om uitzonderlijke ervaringen te bieden voor onze huizen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame toekomst voor onze planeet. Deze inzet voor duurzame energie heeft BLUETTI geholpen zijn bereik uit te breiden naar meer dan 100 landen en het vertrouwen van miljoenen klanten wereldwijd te winnen.

Lifestyle
  • Bluetti