Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wilfred Genee: 'André Hazes was echt een l*l'

Wilfred Genee vindt dat de ouwe André Hazes vroeger geen aardige man was. Hij vindt zelfs dat het een l*l was.

Wilfred Genee

Het is inmiddels algemeen bekend dat de Vandaag Inside-host houdt van het Nederlandse levenslied. Zo zong hij regelmatig uit het oeuvre van Hazes in de uitzending. Met de persoon achter de volkszanger heeft Genee minder. Hij denkt dat Hazes in deze tijd dan ook al drie keer was gecanceld. Ook omdat Rachel nog heel jong was toen ze een relatie kreeg met de toekomstige vader van haar kinderen.

In de podcast Doorzetters vertelt Wilfred dat hij in zijn vakantie een aantal boeken heeft gelezen. Ook het boek over Hazes: “Die had ik van Jan Paparazzi (de voormalige sidekick van Robert Jensen) gekregen. Dat is mijn buurman. En daar is weer een nieuwe versie van uitgekomen”, vertelt de presentator. “En dat was wel een l*l, hè, die gozer. Zoals ‘ie met zijn kinderen omging enzovoort”, gaat hij verder.

Ondanks dat het allang bekend was dat de volkszanger niet de beste vader van de wereld was, verbaast Genee zich toch weer opnieuw: “Dan denk je: oh, wat heftig allemaal”, vertelt de Talpa-ster.

Overigens heeft Genee maar weinig met de zoon van Hazes. De presentator noemt hem steevast André Hazes jr. en daar zou de zanger niet van gediend zijn, omdat hij graag aangesproken wil worden met André Hazes. Daarom zou hij niet in het programma van Wilfred willen optreden: “Ja, dan ben je lekker volwassen. Dan snap je het ook wel, het leven”, was de sneer die Genee destijds uitdeelde aan de zanger.

Entertainment
  • Doorzetters
  • NL Beeld / Content Curation
  • Vandaag Inside