Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dries Roelvink vergeet gele zwembroek en staat urenlang poedeltje naakt online

Dinsdagavond was de zanger urenlang te aanschouwen in z'n naakie op Instagram. En dat was niet helemaal de bedoeling...

Dries Roelvink

Het was een onduidelijk beeld, maar toch viel het een aantal oplettende kijkers op dat de zanger in de weerspiegeling van zijn televisie naakt te zien was. De zanger werd erop geattendeerd door de kijkers. Toch ging er na alle berichtjes nog geen lampje branden bij Dries.

Weerspiegeling

Zijn jongste zoon, Donny Roelvink, waarschuwde zijn vader over de Instagram story. Op de story was een video te zien over het nieuwe seizoen van 'De Roelvinkjes'. De reallifesoap van de familie.

Aan RTL Boulevard laat Dries weten dat hij eerst zijn vrouw zag liggen in de weerspiegeling. Zij had een zwarte nachtjapon aan. "Later zag ik dat ik naakt op de bank te zien was", aldus de zanger.

Hij lag er naar eigen zeggen niet nog uit te blussen van een flinke vrijpartij. "Ik zat mijn tv te filmen, maar ik kwam net uit de douche en was nog spiernaakt", laat Dries weten. Niet ├ęcht een spannend verhaal dus.

De zanger heeft de video uiteraard zo snel mogelijk verwijderd. "Ik dacht: oh mijn god, ik moet dit gauw weghalen", vertelt Roelvink sr. aan het televisieprogramma. "Gelukkig was het wazig en zag je niet mijn hele handeltje hangen", gaat hij verder.

Dries is geschrokken van de gebeurtenis, maar hoopt ooit wel in zijn onderbroek te verschijnen op de cover van Men's Health. Wellicht was dit een voorproefje, Dries.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst