Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: bekend nichtje Peter Bosz deelt pikante foto's in lingerie

Het gaat Peter Bosz voor de wind momenteel. De trainer van PSV heeft nog alle kans om de groepsfase van de Champions League te behalen en in de Eredivisie hebben de Eindhovenaren nog geen punten verspeeld. Peter is echter niet de enige in de familie die flink aan de weg aan het timmeren is.

Peter Bosz

Het nichtje van de PSV-trainer, Joy Bosz, is aardig succesvol als influencer. Zo heeft ze op Instagram ruim 500.000 volgers. Ook op YouTube is ze erg populair. Haar kanaal BeautyNezz heeft 562.000 abonnees. Ook won ze verschillende VEED awards. Dat is een grote prijs voor influencers die met name gefocust is op YouTubers.

Naast succesvol is Joy ook ontzettend knap. Het nichtje van de voetbaltrainer is dan ook niet bang om haar lichaam te delen met haar volgers. Zo zien we dat ze reclame maakt voor een lingeriemerk. Op die manier kunnen wij haar in verschillende setjes bewonderen.

De influencer krijgt veel mooie reacties van andere BN'ers onder haar bericht. Zo reageert Eloise van Oranje "Stunner." Andere influencers reageren onder andere met "Damnnnnnn joyyyyyy" en "Prachtige foto’s." Wij zijn het hier zeker mee eens en hopen dat ze blijft samenwerken met het lingeriemerk. Hopelijk krijgen we dan nog meer plaatjes in lingerie op onze tijdlijn.

Op de foto’s is Joy luchtig gekleed, maar ook de buitenlucht zoekt ze graag op. Zo zien we haar poseren in een bloemenveld in een zomerjurkje. Onder de fotocollage schrijft ze de tekst "Gloomy summer day". Wat ons betreft, mag het altijd zomer blijven.

We kunnen voorzichtig de conclusie trekken dat het goed gaat met Joy. Ze is populair en heeft haar uiterlijk mee. Nu alleen nog wachten tot ze een keer invalt bij PSV. Even haar oom lief aankijken, dan lukt het vast wel. Wij zouden haar daar graag zien voetballen en dat mag zeker in lingerie. De eindstand doet er niet toe.

Sport
  • Instagram, Wikipedia, YouTube
  • NL Beeld / Proshots