Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: inbreker verdoet in blote kont al zijn tijd in speelgoedkeuken

Mannnen blijven altijd een beetje kind. Ook in het criminele circuit is dat nog zichtbaar. Een inbreker in Groningen bewees dat in de nacht van zondag op maandag.

speelgoedkeuken

De inbreker had zijn oog laten vallen op een juwelier, meldt Sikkom. In deze juwelierszaak was ook een speelkeukentje te vinden. Hierdoor kwam blijkbaar het kleine jongetje in de inbreker naar boven. Hij gaat door alle laatjes en kastjes van de speelhoek.

De eigenaresse van de juwelier laat weten dat de inbreker via het dakraam naar binnen is gekomen. Het alarm ging af en daar schrok de insluiper van. Hij wist dat hij nog een minuut had. Deze volledige minuut heeft de crimineel in de speelhoek doorgebracht. Het gevolg hiervan was dat hij niet meer de mogelijkheid had nog een buit mee te nemen.

Verder is te zien dat de broek van de inbreker nogal laag hangt. Je kan zo recht de kont in kijken van de man.

De inbreker heeft weliswaar geen fysieke buit gevangen, maar misschien heeft toch nog iets gehad aan dit korte avontuurtje. Het innerlijke kind in hem is door deze actie eventueel wel weer aangewakkerd. Wij adviseren hem dan ook eens naar een speelparadijs te gaan. Hij zal zijn ogen uitkijken.

De eigenaresse hoopt dat getuigen haar meer kunnen vertellen. Ze wil graag weten hoe de inbreker precies binnen is gekomen. Ze weet dat hij via het dakterras naar binnen is gekomen, maar ze dacht dat dat niet mogelijk was. Dit keer liep het in ieder geval met een sisser af.

Bizar
  • Sikkom
  • Adobe Stock
  • Instagram, Sikkom