Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vrouw René van der Gijp deelt pikant vakantiekiekje

De zomerstop van de populaire meningenshow Vandaag Inside is al een tijdje bezig. Terwijl Hélène Hendriks momenteel de honneurs op SBS6 waarneemt met haar succesvolle talkshow De Oranjezomer, viert René van der Gijp samen met zijn vrouw vakantie en dat levert mooie plaatjes op.

René van der Gijp

Het stel heeft inmiddels een paar weken doorgebracht op het BN'er-vakantieoord Ibiza. Minouche, de vrouw van René, deelt veel van haar vakantie op Instagram. Ook post ze een pikant kiekje in bikini op het platform. Ondanks dat Minouche onlangs 50 jaar is geworden, bewijst ze dat je ook op die leeftijd er heel goed uit kunt zien in badkleding.

Het is niet de eerste keer dat het stel het Spaanse eiland bezoekt. Het koppel vertrok drie jaar geleden ook naar Ibiza maar dat was voor hun huwelijksreis. In gesprek met in de buurt vertelde Minouche (ook wel Nous genoemd) dat ze drie jaar geleden met Gijp een prachtige huwelijksreis heeft beleefd. Van René van der Gijp is algemeen bekend dat hij graag op vakantie gaat naar het eiland.

Reisbureau

Nous heeft sowieso veel met reizen. Op de Instagram-pagina van Minouche de Jong-van der Gijp, wat haar volledige naam is, zijn veel reisfoto’s te bewonderen. Ook hier is te zien dat het stel graag op Ibiza komt.

Reizen is echter ook een onderwerp waar Nous in het dagelijks leven mee bezig is. Ze runt samen met iemand anders een reisbureau. Hier is zij samen met haar compagnon onder andere een travel-architect. Dat houdt in dat zij de tussenpersoon zijn om een reis samen te stellen. Het is duidelijk dat Nous van reizen houdt. Ook lijkt het erop dat Van der Gijp haar besmet heeft met het Ibiza-virus. Haar Instagram staat namelijk vol met foto’s van het partyeiland.

Inmiddels is het stel dat onlangs hun derde trouwdag vierde doorgereisd naar Frankrijk. Ook hier geniet het stel van de zon en de zee. Al met al lijkt de familie Van der Gijp nog even te genieten voordat het nieuwe seizoen van Vandaag Inside begint. Dan moet de heer des huizes namelijk weer elke avond op zijn vaste plek aan de talkshowtafel zitten om samen met Johan Derksen en Wilfred Genee de actualiteiten te bespreken.

Entertainment
  • Instagram, in de buurt
  • NL Beeld / Patrick van Emst