Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: In een neerstortende lift

Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar avonturen. Deze week: naar Disneyland Parijs. Met Jan. “Hou jij wel van achtbanen? Anders kunnen we beter voor een ander uitje gaan.”

Saskia

Helemaal gek ben ik op Disneyland. Volgens mij ben ik er al twintig keer geweest. Maar ik ga heel graag een 21ste keer. Lang hoefde ik dus niet na te denken toen een klant een paar dagen met me weg wilde en ik mocht kiezen waarheen. Disneyland!!!

Mijn klant, laten we hem Jan noemen, was er zelf alleen als kind een keer geweest en dacht in eerste instantie dat ik het vooral voor hem voorgesteld had. Hij is begin 20 en hij had het idee dat dit soort pretparken voor mensen van mijn leeftijd niet zo leuk meer is. Nou, dat zag hij verkeerd natuurlijk, legde ik hem uit tijdens onze volgende date. Ook mensen die ‘al’ 37 zijn, vinden achtbanen nog hartstikke leuk. “Maar,” vroeg ik hem, “hou jij wel van achtbanen? Anders kunnen we beter voor een ander uitje gaan.”

Nee, hij hield wel van achtbanen, zei Jan. Het leek hem leuk om met mij naar Disneyland te gaan. Geld was voor Jan niet echt een issue, zo bleek. Want we hadden een heel fijne hotelkamer. In het park, dus we konden overal in en zelfs het ontbijt en diner waren inclusief. Helemaal top.

Toen we ’s avonds wilden eten, bleek dat toch niet alles inclusief was. Want als je ergens wilde eten waar ook Mickey Mouse, Pluto en Goofy rondliepen, kostte dat 85 euro extra. Was voor Jan geen probleem, dus wij schoven aan en ik ging op de foto met al mijn favoriete Disney-figuren.

’s Avonds in de hotelkamer heb ik hem wel even lekker gepijpt, maar daar bleef het bij. De dag was al spectaculair genoeg geweest 

De dag erna verkenden we het park. Ik liet Jan al mijn favoriete attracties zien. Hij vond het allemaal even leuk en prachtig. Na een tijdje kwamen we bij mijn meest favoriete attractie: The Tower of Terror. Ik weet niet of jullie die kennen, maar dat is dus echt heel vet. Je gaat in een soort oud hotel met een lift heel hoog en op een bepaald moment val je met lift en al naar beneden. Superleuk, vind ik nog steeds. Maar Jan vond het doodeng. Hoe hoger we kwamen, hoe harder hij in mijn knie begon te knijpen en hoe harder hij ging gillen. Toen we bijna boven waren, fluisterde hij in mijn oor eigenlijk hoogtevrees te hebben.

We waren al in vijf achtbanen geweest waarin hij zich blijkbaar niet wilde laten kennen. Maar nu, in een neerstortende lift, kon hij zich niet meer groothouden. Hij gilde als een klein meisje en ik gilde ook, maar dan van het lachen.

We hadden echt een topdag met z’n tweeën. Ik liet hem het hele park zien, we gingen overal in en stopten alleen af en toe voor een hapje of drankje. ’s Avonds in de hotelkamer waren we allebei doodmoe. Ik heb hem wel even lekker gepijpt, maar daar bleef het bij. De dag was al spectaculair genoeg geweest.

De dag erop wilde Jan naar Parijs. Ik hoopte dat hij niet te vroeg in beweging wilde komen, want ik ben niet zo’n ochtendmens. Niet dat je daar ooit iets van zult merken als je me boekt hoor. Saskia heeft geen ochtendhumeur, is nooit moe en altijd vrolijk. Maar ik was wel heel blij toen bleek dat Jan ook van het uitslapen was.

Ik nam hem mee in de metro en pas ergens halverwege de middag waren we bij de Eiffeltoren. Ik was benieuwd of hij naar boven durfde. Natuurlijk is de Eiffeltoren geen Tower of Terror, maar hij is wel vrij hoog. En we moesten ook hier met de lift die, alsof de duivel ermee speelde, kapot bleek. We stortten niet naar beneden gelukkig, maar stonden wel drie uur te wachten. Zonder een onvertogen woord overigens, want Jan en ik hadden het gewoon heel gezellig. Uiteindelijk zaten we rond half zeven ’s avonds beneden weer aan de lunch, maar hé, het was vakantie, dus haast hadden we niet.

De dag erna wilde hij shoppen en hebben we een paar nieuwe broeken en een mooi klokje voor hem uitgezocht. Voor het eerst van zijn leven heeft hij ook mosselen gegeten, wat direct een grote hit bleek. Na het eten zijn we nog lekker samen het park ingegaan om nog meer achtbanen uit te proberen en te genieten van de sfeer en elkaar.

Het waren heerlijke dagen en in de trein naar huis waren we moe maar voldaan. Niet van de seks, daar was niet veel van gekomen, maar daar was het Jan ook helemaal niet om te doen geweest. Hij wilde gewoon de echte Girlfriend Experience en die heeft hij volgens mij gekregen. Hij stuurde na afloop nog een bedankje naar de planning dat het zo fijn was geweest. En hij heeft voor de herfst al weer een aanvraag gedaan: hij wil graag een weekje samen op zonvakantie. Ik heb er nu al zin in.

VOLGENDE WEEK: MIJN LAATSTE COLUMN VOOR PANORAMA

Lifestyle
  • Maarten Albrecht