Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ja echt: Nicol Kremers maakt OnlyFans-content met deze twee BN'ers

Een samenwerking die we niet aan zagen komen.

Nicol Kremers

Sinds Nicolleke single is, moet ze haar eigen boontjes doppen. Peter Gillis heeft met Wendy van Hout aan zijn zijde immers al lang en breed een nieuw liefje gevonden en zijn ex hoeft dus geen campingknaken meer te verwachten.

Toch lijkt Nicol prima voor zichzelf te kunnen zorgen. Niet lang na de breuk met Peter Gillis maakte ze bekend een OnlyFans-account te starten. Via het social media-platform kunnen mensen betalen voor pikante content, persoonlijke filmpjes en ga zo maar door. Want ja, je moet wat, niet waar?

Samenwerking

Hoe je als OF-gebruiker meer betalende volgers aantrekt? Met bijzondere samenwerkingen natuurlijk. Zo doen heel veel natuursterretjes dat en Kremers lijkt hun voorbeeld nu te volgen.

Op RoddelPraat, het 'juicekanaal' van Jan Roos en Dennis Schouten, lezen we dat er een bijzondere samenwerking in de koker zit, namelijk met... Jan en Dennis zelf.

Blijkbaar heeft het duo Nicol zover weten te krijgen dat de reality-vrouw komende woensdag te gast is in RoddelPraat. Maar Nicol wilde daar wel iets voor terug.

Via RoddelPraat.nl: "Jan Roos en Dennis Schouten moeten meespelen in een van haar creaties op haar exclusieve kanalen. Jullie raden al welke kant dit op gaat. In eerste instantie zagen Roos en Schouten dit niet zitten, maar als je een goede gast wil ontvangen moet je soms net iets verder gaan."

En zo geschiedde. Als we Jan en Dennis mogen geloven hebben de pikante opnames afgelopen maandag al plaatsgevonden en zijn de eerste beelden komende woensdag te zien in RoddelPraat. Wij houden ons hart vast.

Entertainment
  • RoddelPraat
  • NL Beeld / Patrick van Emst