Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rob Goossens: 'Misschien is ze eigenlijk gewoon een sl*tje met stijl en klasse'

De showbizz-man steekt zijn mening niet onder stoelen of banken...

Rob Goossens

Goossens draait inmiddels al een tijdje mee in het glitter and glamour-wereldje. De 32-jarige journalist begon ooit als redacteur bij onder andere De Dagelijkse Standaard en de Telegraaf, maar zit inmiddels stevig in het zadel bij RTL Boulevard. Daar schuift hij regelmatig aan om zijn ongezouten mening te geven over alle BN'ers die ons land 'rijk' is.

Daarnaast is Goossens actief op social media, waar hij net zo ongenuanceerd is, al dan niet ongenuanceerder dan aan de Boulevard-desk. Zo ook enkele dagen terug.

'Tegen betaling ook wel in het andere gaatje'

In een tweet laat iemand weten dat ze Wendy van Hout, de huidige vriendin van Peter Gilles, nog kent van vroeger. En dat ze daar een beetje een apart gevoel van krijgt. Voor Goossens genoeg reden om er even met gestrekt been in te gaan.

"Wendy ziet eruit alsof Peerke ‘m tegen betaling ook wel in het andere gaatje mag proppen. Niet mijn type", aldus de showbizz-verslaggever. "Maar misschien onderschat ik haar schromelijk en is ze eigenlijk gewoon een ‘sl**je met stijl en klasse’ zoals Nesrin?"

Met die laatste naam lijkt Goossens te verwijzen naar een karakter uit het satirische programma Koefnoen.

Wanneer mensen ietwat 'geschokt' reageren op zijn uitspraken, kaatst Goossens direct de bal weer terug: "Wijs maar aan waar de feitelijke onjuistheden zitten!"

Kortom, Goossens hoeft voorlopig geen uitnodiging voor Peters verjaardagspartijtje te verwachten.

Eigen vriendin

Zelf heeft Rob al enige tijd een relatie met de Wit-Russische Veranika, die hij heeft leren kennen via couchsurfing, een app die mensen gebruiken om te slapen op bankstellen van vreemden. Begin 2022 kregen ze hun eerste kind samen.

Daarnaast krijgt Goossens ook nog genoeg aandacht van andere dames sinds hij BN'er is, zo liet hij al eens weten. Rob: "Wie voelt zich niet gevleid als vrouwen die je toen je nog een geile puber was écht niet zagen staan zich bijna aanbieden?"

Entertainment
  • Media Courant
  • NL Beeld / Patrick van Emst