Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek wijst uit: mannen met een serieuze blik zijn aantrekkelijker

Je kan verschillende emoties laten zien wanneer je aan het jagen bent op je prooi. Vriendelijk glimlachen is in ieder geval niet meer nodig. Gewoon serieus kijken vanaf nu, mannen. Daarmee hengel je de vrouwtjes binnen.

Man

Die onderzoekers hebben dit maar mooi weer even voor ons uitgezocht. Toch ligt het iets ingewikkelder dan we in eerste instantie dachten. In het echt moet het namelijk weer anders dan op foto's. Tuurlijk, het zal eens simpel zijn.

Het onderzoek

Om tot deze wonderbaarlijke conclusie te komen hebben onderzoekers vrouwen foto's laten zien van mannen met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Als je denkt dat de dames warm werden van een lachende, vriendelijke vent heb je het helemaal mis. Vooral de serieuze blikken deden de knietjes knikken.

Voortaan dus je meest serieuze blik op je Tinder-profiel slingeren en je bent binnen. De dames vinden je dan namelijk mysterieus en sexy. Helemaal super.

Lijkt simpel en zo gepiept, maar in het echte leven gelden er weer andere 'regels' - want waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan... Een man die tijdens het uitgaan of een kop koffie op terras constant zijn serieuze blik op zet, is niet de kerel die de vrouw wil. Je mag dus gerust even vriendelijk glimlachen wanneer je een knappe dame langs ziet lopen.

Fluitje van een cent toch? Succes ermee heren.

Lifestyle
  • Manify
  • Adobe Stock