Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vriendin (34) van Max Verstappen showt beach body

Nu snappen we waarom Verstappen altijd zo snel richting de finish jakkert: om rapper op het strand te zijn.

Verstappen

Kelly Tamsma Piquet Souto Maior, beter bekend als 'de vriendin van', houdt niet alleen van coureurs, maar ook van vitamine D slurpen op het strand. Dat bewijst ze met onderstaande badpakplaat.

Over het algemeen is Piquet niet heel scheutig met bikinifoto's, of kiekjes waarop ze enkel gehuld in een lingeriesetje staat afgebeeld, maar een tripje naar het Italiaanse eiland Capri was blijkbaar een prima aanleiding.

Model

Bovenstaande foto heeft de 34-jarige brunette duidelijk zelf gemaakt, maar vaker laat ze iemand anders achter de camera staan. Als professioneel model is ze dat ook wel gewend.

Formule 1 met de paplepel ingegoten

Naast model is de Braziliaanse ook columniste en blogger. En een dame met een goed stel hersens, aangezien ze ooit internationale betrekkingen studeerde in New York. Haar charmante verschijning leidde er echter toe dat ze op een gegeven moment ook modellenwerk ging doen en voor de camera belandde.

Verder zit ze natuurlijk tot aan haar nek in het Formule 1-wereldje. Vader Nelson is drievoudig wereldkampioen en voordat Kelly met Max samen was, had ze een relatie met voormalig F1-coureur Daniil Vjatsjeslavovitsj Kvjat (AlphaTauri). Met de Rus heeft ze ook al een dochtertje.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Action Press