Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers deelt heftige foto's van vermeende mishandeling door Peter

Gisteren maakte het Openbaar Ministerie (OM) bekend dat de vakantieparkenbaas Peter Gillis in augustus voor de rechter moet verschijnen, maar zijn ex Nicol Kremers doet nu al een boekje open over de zaak. Ze zou zelfs alsnog aangifte hebben gedaan tegen de SBS-ster en maakt pijnlijke foto's openbaar.

Nicol

Peter Gillis moet voor de rechter verschijnen, omdat hij zijn ex Nicol zou hebben mishandeld op één van zijn vakantieparken. Hierbij zou hij zelfs zijn tanden hebben gebruikt. Pijnlijk.

De twee ontkenden in eerste instantie dat er iets was gebeurd, maar spraken later toch over 'een incident in de privésfeer'. Nu, een half jaartje na de breuk tussen Nicol en Peter, lijkt de aap alsnog uit de mouw te komen. De Brabantse deelt via Shownieuws alvast haar kant van het verhaal. Want wat is er precies gebeurd? En waarom doet ze nu alsnog aangifte?

Uitzending Shownieuws

Eén van de vaste mensen aan de tafel van Shownieuws is Patty Brard. Ze vertelt in de uitzending op woensdagavond dat Nicol haar gebeld heeft.

"Nicol Kremers heeft verklaard dat ze deze week alsnog aangifte gaat doen van de mishandeling", aldus Brard in de uitzending. "Omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben. Ze vindt dat ze zo verschrikkelijk neergezet wordt, ook door hem in die nieuwe serie, dat ze denkt: ja ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden en ik ga het gewoon zo vertellen als het gebeurd is", vertelt Patty verder.

Kremers zou voor langere tijd haar mond hebben gehouden om financiële redenen. Volgens Nicol ligt er zelfs al beeldmateriaal van de mishandelingen bij de politie. Ze heeft namelijk foto's, video's en spraakopnames bewaard, vertelt ze in een telefoongesprek aan de Shownieuws-presentatrice.

Patty benadrukt in de uitzending dat er niets is bevestigd door het OM of Peter Gillis zelf. "Deze beelden zien er niet uit alsof ze een gezellige carnavalspartij hebben gehad", aldus Brard.

Bram Moszkowicz

Ook aanwezig in de Shownieuws-studio: Bram Moszkowicz. De voormalig strafrechtadvocaat vindt het een vreemde zaak wat betreft het beeldmateriaal. Het feit dat Kremers eerst de foto's aan de politie overdroeg, daarna de aangifte introk en nu alsnog aangifte doet, vindt de jurist een rare zet. "Ze wordt er in de rechtszaak niet geloofwaardiger op", zegt Moszkowicz.

"Ik voel me een beetje de advocaat van meneer Gillis hier vanavond", aldus de voormalig strafpleiter. Moszkowicz zegt dit omdat Shownieuws de vakantieparkenbaas nog niet heeft kunnen spreken. En omdat Moszkowicz vraagtekens zet bij het verhaal van Nicol.

In augustus dit jaar komt de zaak voor. Mogelijk wordt er dan meer duidelijk over wat er zich tussen de oud-geliefden heeft afgespeeld die bewuste avond.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / _Patrick van Emst