Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Carmen Visser, de bizar knappe vriendin van zanger Antoon

Zanger Antoon timmert aardig aan de weg en scoort hit na hit. Maar waar we nou echt jaloers op zijn, is dat hij zo'n plaatje van een vrouw thuis heeft zitten.

Antoon

Voor de mannen die altijd op de hoogte zijn van de mooiste vrouwen in ons land, is zij geen onbekende. Carmen stond namelijk ook voor Antoon al in de FHM500-lijst. Met een eigen carrière als influencer wist ze dus op te vallen en een plekje te bemachtigen. Daarnaast was ze in 2021 ook al eens te zien bij de Zelfspodcast van Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema als het 'Snoepje der Snoepjes en muze'. Voor de mensen die het gemist hebben: de podcast had een 'Snoepje van de week' rubriek en je raadt het al, dat waren vaak knappe vrouwen. Goh.

Carmen Lauren Visser

Tijdens de aflevering van de Zelfspodcast vertelt de 26-jarige Carmen dat de naam 'Lauren' door haar zelf verzonnen is. De mannen waren van mening dat vooral die naam het hem deed. Toen ze opbiechtte dat ze deze dus verzonnen had, waren Sander en Jaap even in shock. De influencer was namelijk zelf ook van mening dat alleen 'Carmen Visser' niet klonk en verzon daarom 'Lauren' erbij. Een slimme en goede zet dus van de dame.

Carrièrevrouwtje

Carmen is al sinds 2019 te bewonderen in de FHM500-lijst. Daarnaast doet ze het aardig goed op het platform Instagram en heeft ze heeft inmiddels al 47 duizend volgers geïnteresseerd gekregen die naar haar (steamy) plaatjes kijken. Niet gek.

Naast haar carrière als een echte influencer, is Carmen ook nog eens slim. Zo studeert ze een Master Marketing aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Beauty and brains dus.

Wanneer Carmen niet aan het influencen is, of niet bij lover Antoon is, is de bloedmooie brunette ergens in het buitenland te vinden op reis. Óf heeft ze een shoot, want model is ze blijkbaar ook nog.

Al met al is de conclusie dat die Antoon het maar goed voor elkaar heeft met Carmen. Een knappe verschijning naast je werkt vast mee wanneer je al die shows moet doen. En ja, Carmen weet zeker hoe ze haar vriend moet bijstaan tijdens zijn drukke agenda. En, dit zorgt er ook nog eens voor dat we Carmen vaak zien verschijnen in het openbaar, wat natuurlijk geen straf is.

Entertainment
  • Instagram, LINDA, Zelfspodcast
  • NL Beeld / BrunoPress