Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Romée van Zeeland trakteert volgers weer eens op pikant plaatje

Reality-ster Romée van Zeeland is bekend van de echte 'guilty plessure' programma's op de Nederlandse televisie. Verlegen zijn om in bikini te verschijnen is dan ook geen optie.

Romee

Romée deed mee aan de programma's als Ex On The Beach: Double Dutch en Temptation Island. Na die tijd heeft ze haar bekendheid goed gebruikt en inmiddels 264 duizend volgers op haar Instagram. Op dit platform weet ze haar volgers elke keer weer opnieuw te verrassen met een verleidelijk plaatje.

Televisie

In 2020 deed de 24-jarige reality-ster mee aan het programma Temptation Island als single. Het was mede aan haar de taak om de mannen te testen. Het zal je vast niet verbazen, maar één van de mannen kon de verleiding van Romée niet weerstaan.

Twee jaar later, in 2022 verscheen ze wederom in een realityshow: Ex On The Beach: Double Dutch. Ook in dit programma weet ze menig kijker te vermaken.

Only Fans

Romée besluit in 2022, na haar deelname aan haar laatste televisieshow, om een Only Fans account te starten. Geen domme keuze, want ze verdient er aardig wat centjes mee. De reality-ster heeft 4000 tot 5000 abonnees op het plaform. Dat houdt in dat ze zo'n 40.000 tot 50.000 euro in de maand pakt met haar content, want haar abonnees betalen ongeveer een tientje in de maand. Bizar.

Op haar Instagram-pagina verrast ze haar volgers ook regelmatig met pikante content, dus wees niet bang, je hoeft niet per se op OnlyFans om veel van Romée te zien. Enjoy, zullen we maar zeggen.

Entertainment
  • Instagram, GirlScene
  • EOTBDD (MTV)