Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sodeju: de knappe Nina Warink laat in lingerie zeer weinig aan de verbeelding over

Deze bloedmooie brunette is de vriendin van YouTuber Kalvijn. In september 2022 vroeg hij Nina ten huwelijk en nu trakteert zij ons op een paar mooie plaatjes in lingerie, allemaal in het teken van bruiloften. Moeten we dan toch Kalvijn hiervoor bedanken?

Nina Warink

Nina Warink, een bloedmooie verschijning op haar Instagram-pagina en ook nog eens actief op haar eigen YouTube-kanaal. Mooi zijn is echter absoluut niet het enige wat zij kan. Nina kookt graag en deelt deze recepten in haar kookboeken. Daarnaast heeft ze een emotionele documentaire gemaakt over de ziekte van haar vader. Van alle markten thuis dus.

Lingerie shoot

Nina is door het lingeriemerk Hunkemöller gevraagd om het gezicht te worden van de 'Bridal collection', zoals ze dat mooi zeggen. Dus misschien moeten we dan toch het lingeriemerk bedanken? In wit lingerie laat Nina namelijk zien wat ze in huis heeft, en eerlijk is eerlijk: dat is behoorlijk wat. Met een sluier op haar hoofd weet ze menig mens te interesseren voor de plaatjes.

Wij zijn in ieder geval erg blij met Hunkemöller, Kalvijn of wie de wonderschone brunette er ook maar van overtuigd heeft dit setje aan te trekken. Deze foto's hadden we immers niet willen missen. Ga dus vooral zo door, Nina Warink. We zijn benieuwd naar je volgende 'project'.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress