Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

FOTO'S: piemelvormige ijsberg gespot in Noord-Atlantische Oceaan

Hoe kouder hoe kleiner? Niet in dit geval.

ijsberg

We weten allemaal: hoe lager het kwik, des te korter de pik. Dat is nou eenmaal wat lage temperaturen doem met een man. Dat geldt alleen niet wanneer de fallus in kwestie niet van vlees en bloed gemaakt is, maar van ijs. Negen meter hoog ijs, welteverstaan.

De penisvormige ijsberg werd door fotograaf Ken Pretty gespot voor de kust voor de kust van het Canadese eiland Newfoundland, in de Noord-Atlantische Oceaan. Bijna net zo opgewonden als de ijsschots pakte hij zijn drone, om het bijzondere natuurverschijnsel op de plaat te zetten.

'Dickie-berg'

Eenmaal op social media leveren Kens' foto's de nodige hilariteit op. "Nou, nu weten we wel wie de schuldige is als er straks een een aantal baby-ijsbergen verschijnen in de Atlantische oceaan", schrijft iemand. Een ander doopt de kouwe tampeloeres om tot 'Dickie-berg'.

Marc Woordall, een tweede fotograaf die 'Dickie' fotografeerde: "Ik was heel blij om hem te zien, maar hij was duidelijk blijer om mij te zien." Padum Tsss.

Ken Pretty vindt het in ieder geval prachtig, zegt hij in The Guardian. De fotograaf stelt dat mensen tegenwoordig al genoeg problemen hebben. Als zijn foto dan een glimlach op hun gezichten kan toveren, is dat natuurlijk heerlijk.

Wel jammer: de grootste opwinding is inmiddels voorbij. Een deel van de penisberg is namelijk ingestort, waardoor de trotse ijsklomp een stuk minder trots is dan voorheen. Zelfs een blauw pilletje kan 'Dickie-berg' niet meer redden. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Bizar
  • RTL Nieuws, The Guardian, CBS News
  • Adobe Stock, Hartmut