Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jan Roos op de vuist met vader Saskia Noort

Waar de meeste Nederlanders gisteren gezellig Koningsdag aan het vieren waren, liep het voor Jan Roos in Bergen uit de hand. Hij kreeg namelijk ruzie met de vader van Saskia Noort, meldt hij op social media. De man in kwestie is overigens de oom van Roddelpraat-ster. De familieruzie is al jaren aan de gang.

Jan Roos

Op Twitter laat Jan weten wat er volgens hem is gebeurd in het mooie Bergen, waar niet alleen hij, maar ook zijn 78-jarige oom woont. Toen de mannen elkaar tegen het lijf liepen, liep het uit de hand. Waarbij het volgens Roddelpraat de vader van Saskia Noort was die de eerste klap uitdeelde. Er is vervolgens een worsteling ontstaat tussen beide mannen.

Familieruzie

Jan Roos is bekend van onder meer zijn Youtube-programma Roddelpraat, waar hij wekelijks zijn ongezouten mening deelt met de rest van het internet. Saskia Noort is één van Nederlands' meest succesvolle schrijfsters. De moeders van de twee zijn zussen van elkaar, wat dus betekent dat Noort en Roos neef en nicht zijn.

Maar, sinds 2016 kunnen Jan en Saskia elkaar niet meer uitstaan. Nu zou je denken, dat houd je toch privé? Maar nee, deze familieruzie vindt niet zelden zijn weg naar de sociale media. Chique, heel chique. In 2018 kwam de vete op het punt dat Saskia het contact helemaal verbrak met Jan Roos. Ze besloot in 2020 zelfs om aangifte tegen hem te doen. Noort noemde Jan een pathologische leugenaar, omdat hij volgens haar privé-informatie over haar ouders op Twitter gooide.

Koningsdag

Gisteren op Koningsdag bereikte de ruzie dus een nieuw dieptepunt. Waar het tot nu toe bij woorden bleef, ontstond er op 'het feestje van Willem-Alexander' een fysiek gevecht. De 78-jarige vader van Saskia heeft volgens Roddelpraat de eerste klap aan Jan uitgedeeld. Daarop volgde een worsteling tussen beide mannen.

Via een tweet heeft Jan Roos direct laten weten dat hij aangifte heeft gedaan tegen zijn oom. Saskia Noort laat aan een Instagram-gebruiker weten dat haar vader in het ziekenhuis ligt. Van dit gesprek plaatst Roddelpraat de screenshots. Al met al natuurlijk triest dat een familieruzie tot dit punt moet komen. En dat nog wel op de verjaardag van onze Willy.

Entertainment
  • Libelle, Roddelpraat
  • NL Beeld / BrunoPress