Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvie 45 geworden: deze (bikini)foto's bewijzen dat ze nog altijd retefit is

Verleden week was Sylvie jarig en ze mocht alweer 45 kaarsjes uitblazen. Wij trakteren jullie daarom op een aantal heerlijke plaatjes van mevrouw Meis. Gewoon, omdat het kan. En omdat ze er nog lang niet uitziet alsof ze over vijf jaar een halve eeuw kan afstrepen.

Sylvie

Sylvie vierde haar nieuwe levensjaar precies zoals we hadden verwacht, namelijk in een kort jurkje en met veel vuurwerk, drank en gasten. Typisch Meis. Op Instagram laat mevrouw op de dag zelf weten dat ze 'ups en downs' in het leven heeft gekend, maar dat die ervaringen haar hebben gemaakt tot wie ze is. Zo omschrijft Sylvie zichzelf als "succesvol, sterk, moeder, ondernemer, ambassadeur en presentator."

Wij van Panorama zouden daar nog aan willen toevoegen: 'bloedjefit' en 'behoorlijk goed opgedroogd'. Want ook al tikt de brunette sinds vorige week de 45 aan, ook nu huppelt Sylvie nog rond op het strand met een lichaam waar je 'u' tegen zegt. En waar menig vrouw van in de twintig of dertig stikjaloers van wordt. Hieronder een aantal overtuigende bewijsstukken.

Leven in de spotlights

Sylvie wist trouwens op jonge leeftijd één ding al zeker en dat is dat zij bekend wilde worden. Nou, dat is wel gelukt. Begin deze eeuw was ze nog presentatrice bij MTV en TMF. Ze was te zien bij Fox Kids, in GTST en op het witte doek voor de film Costa!. De brunette schitterde ook nog in de videoclip van een populaire band uit Vlaanderen, namelijk Clouseau. Bekend van de grote hit: ‘Daar gaat ze.’ Ken je het? Dan zit het nu in je hoofd. Graag gedaan.

Dat Sylvie een knappe verschijning is, is niet alleen ons opgevallen; in 2003 werd ze door het mannenblad FHM benoemd tot meest sexy vrouw. Nu, twintig jaar later, maakt ze wat ons betreft gewoon weer kans.

Mooiste spelersvrouw

Ook onze oosterburen zijn trouwens gek op Meis. In 2005 vertrokken Sylvie en haar toenmalige man Rafael van der Vaart samen naar Duitsland. "Raffie" ging namelijk spelen bij Hamburger SV. In Duitsland was 'Frau Von der Vaart' een grote hit en al snel mocht ze grote shows presenteren. Daarnaast werd ze door het Duitse tijdschrift Die Welt in de top 5 'mooiste spelersvrouwen' van het WK voetbal in 2006 genoemd. En terecht.

Vandaag de dag is La Meis nog steeds te zien op de Duitse beeldbuis. Ze presenteert de grote internationale hit: Love Island. Haar populariteit in Deutschland is wel wat gedaald de afgelopen jaren, want de Duutsers zijn niet bepaald dol op vrouwen met een roerig privéleven. En haar scheiding van Van der Vaart is nou niet bepaald buiten de pers gebleven.

De downs van Meis

Sowieso heeft Meis behoorlijk wat downs in haar leven moeten doorstaan. Zo kreeg ze op 31-jarige leeftijd te horen dat ze borstkanker had. Alsof dit nog niet genoeg was, bleek het ook nog uitgezaaid te zijn naar haar lymfeklieren. Gelukkig is ze inmiddels weer helemaal gezond en kankervrij.

Wat de liefde betreft heeft mevrouw Meis tot nu toe ook nog niet het geluk gevonden. Of nou ja, ze vond het, maar raakte het net zo hard weer kwijt. Meerdere keren zelfs. Afgelopen februari kwam haar zoveelste sprookje nog tot een einde. Na tweeënhalfjaar besloten zij en kunstenaar Niclas Castello te scheiden.

Kortom, Meis is weer op de markt. Maar of dat lang duurt, dat is nog maar de vraag. Met haar 45 jaar ziet ze er immers op-en-topfit uit, waardoor niet alleen de oudere kerels onder ons, maar ook genoeg jonge gasten wel een beschuitje met haar zouden willen eten. Ach, vrijgezel of niet, zolang ze foto's blijft posten vinden wij het allemaal prima.

Entertainment
  • NL Beeld / BrunoPress, Instagram