Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voeg felle accentkleuren toe aan jouw outfit 


Hippe, trendy kleuren vormen de basis van iedere outfit anno 2023. Je mag opvallen!

outfit

Kijk bijvoorbeeld eens naar de vrolijke blouses van Studio Anneloes, in kleuren als rood, terracotta en paars. Dergelijke items vallen goed te combineren met een stoere leren broek, of bijvoorbeeld een grijze jeans. De combinatie maakt dat je spontaan zin in de lente krijgt! De verschillende items in felle accentkleuren zijn niet alleen geschikt voor je voorjaarsgarderobe, maar ook voor de zomermaanden. Steeds meer dames voegen deze items toe aan hun kledingkast. Heb jij ze al geshopt?

Niet alleen bij vrouwen staan de items in felle accentkleuren goed; ook mannen hebben er baat bij. Kies voor een gestreept shirt in wit en blauw, of bijvoorbeeld in blauw en groen. Het laat je opvallen, versterkt je zelfvertrouwen. Onder meer Quotrell biedt fraaie kledingstukken in felle kleuren voor heren.

Outfit mag wat relaxter zijn in 2023 

Waar men voorheen voor een jeans of pantalon koos, gecombineerd met een nette blouse en mogelijk zelfs een colbert, is dat de laatste tijd fors veranderd. Kijk bijvoorbeeld eens naar het schoeisel wat collega’s op kantoor dragen; de puntschoenen zijn vervangen voor sportieve sneakers. Populair hierbij zijn de spierwitte sneakers, die het goed doen onder een grijze, afkledende joggingbroek. Een outfit mag er in 2023 best een beetje comfy uitzien! Pas wel op, dat je geen trainingsbroek draagt. Een joggingbroek kleedt beter af en is vaak gemaakt van een wat dikkere stof. Kijk nog eens naar het assortiment herenkleding van Quotrell; dit merk biedt verschillende opties wanneer je op zoek bent naar comfy items.

Tip: combineer de grijze of bijvoorbeeld donkergroene joggingbroek met een leuke bijpassende sweater. De ideale outfit voor een dagje thuiswerken of een bezoek aan het bos in het weekend.

Combineer je outfit met leuke accessoires 

Zowel voor heren als voor dames geldt dat een outfit niet compleet is zonder bijpassende accessoires. Vrouwen kiezen hierbij al snel voor het gebruik van een ketting, oorbellen en bijvoorbeeld een gouden of zilveren armband. Ook leuk zijn accessoires voor in het haar. Mannen kunnen hun outfit combineren met een mooie klok om hun pols. Het vormt een eyecatcher; het maakt je outfit af. Naast een horloge biedt ook een riem uitkomst, wanneer je jouw outfit compleet wilt maken met hippe accessoires. Met name de bredere riem is de laatste jaren steeds meer in trek bij mannen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner

Lifestyle
  • Unsplash