doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Peter Gillis reageert op kritiek en is duidelijk over de toekomst

Massa Is Kassa-ster Peter Gillis reageert in gesprek met De Telegraaf op al de kritiek wat hij en zijn familie krijgen van verschillende kijkers. Meteen een mooi bruggetje voor de vakantieparkenmiljonair om te beginnen over het tiende seizoen van Massa Is Kassa, wat in de maak is.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6418bd2e2ca3a img{#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6418bd2e2ca3a img{#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6418bd2e2ca3a img{#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6418bd2e2ca3a img{#fig-6418bd2e2ca3a img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Peter Gillis kritiek

Massa Is Kassa-ster Peter Gillis incasseert vaak kritiek van de kijkers. Zo vinden veel kijkers dat hij 'respectloos' omgaat met zijn personeel en 'walgelijk gedrag' vertoont. Maar wat vindt Gillis hier eigenlijk zelf van?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nu er een tiende seizoen van de realityserie Massa Is Kassa in de maak is, lijkt het alsof de serie nog steeds razend populair is onder de kijkers. Toch moet de familie Gillis al vanaf het eerste seizoen de nodige kritiek zien te verwerken. Maar hoe doet de vakantieparkenmiljonair dat eigenlijk?

Kritiek

"Eigenlijk lees ik die kritieken niet", laat Peter weten. "Peter is gewoon zoals 'ie is. Ik laat m'n eigen ook niet beïnvloeden." Zelf is de Massa Is Kassa-ster het dan ook niet eens met de kritiek. "Ik denk dat ik goed voor m'n mensen ben. Wat je geeft krijg je ook gewoon terug." Wel geeft Peter toe dat hij zelf ook inziet dat hij vrij direct is. Maar of de miljonair zichzelf daardoor ook een slecht mens vindt? Daar is hij vrij duidelijk in. "Nee, dat wil niet zeggen dat je dan een slecht mens bent."

Nóg meer seizoenen

En hoewel er realitysterren zijn die het nooit lang hebben volgehouden, doet de familie Gillis – ondanks de breuk met Nicol – dat wel. Zo beginnen ze aan hun tiende seizoen van Massa Is Kassa. Een grote mijlpaal. Maar, zien Peter en Mark nóg meer seizoenen ook zitten?

"Daar kan ik heel kort in zijn", vertelt Peter. "We zijn nog steeds enthousiast als familie Gillis en daar gaat het om." Wel houdt Peter het realistisch. Zo geeft hij toe dat als er geen kijkers meer zijn voor het programma, het uiteindelijk wel gedaan is. "Kijk, wij hoeven er niet van te leven. We doen het met alle plezier voor de fans, iedere dag weer opnieuw. Daar doen we het allemaal voor."

Spijt?

Ook wordt er nog gesproken over Peter zijn bezoek aan Talpa Network, het multimediaal bedrijf waar de familie Gillis zit aangesloten, want: is John de Mol – net als sommige kijkers – de vakantieparkenmiljonair nog niet zat? "Ik spreek hem weleens en ik denk dat hij wel enthousiast is", vertelt Peter. "En als er geen kijkers meer zijn dan stoppen we er gewoon mee." Dat is duidelijke taal.

En of Peter ergens spijt van heeft, daar is 'ie dan ook maar meteen heel duidelijk in. "Hoge bomen vangen veel wind. Spijt heb ik er absoluut niet van. Zou ik het een keer opnieuw doen? Zeer zeker. En gaan wij door? Ja, sowieso."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws