Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrijgezelle Peter Gillis: 'Allerlei dames die allemaal voor me klaarstaan...'

Petertje mag dan een punt achter zijn relatie hebben gezet, zielig is hij zeker niet.

Peter Gillis

Peter en Nicol zijn niet langer samen. De relatie is over. Schluss. Basta. Die beslissing is, volgens Peter, in goed overleg met de 28-jaar jongere Brabantse genomen. Sterker: de twee zijn nog steeds goede vrienden, als we de Massa is Kassa-ster mogen geloven.

Of dat echt zo is? Daar zijn de meningen ongetwijfeld over verdeeld. Volgens een verdenking van de officier van justitie heeft Peter zijn vriendin immers in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd en in haar borsten geknepen. Dit zou gebeurd zijn toen de twee nog bij elkaar waren.

Nieuwe vriendin?

Of de waarheid over alle beschuldigingen nog naar buiten komt, dat is nog maar de vraag. Zeker is in ieder geval wel dat de relatie alle perikelen niet heeft overleefd. Bovendien zouden er alweer nieuwe partners in beeld zijn, als we de geruchten mogen geloven.

Zo zou Nicol geprobeerd hebben aan te pappen met Michael van der Plas, de ex van Samantha 'Barbie' de Jong. Van der Plas beweert dat Nicol met hem wilde afspreken en dat zij en Peter al maanden uit elkaar zijn. Ook zou Nicol flink aan het daten zijn met ene Mike, een kapper uit Schoonhoven.

Peter is op zijn beurt op Valentijnsdag gespot met een andere dame, die hij zelfs meermaals 'gekust' zou hebben. RTL Boulevard vroeg de miljonair naar zijn gescharrel.

'Allerlei dames die klaarstaan voor mij'

"Kijk, ik loop daar met een zakenrelatie door Maastricht. En ja, tuurlijk, het was gister ook Valentijn, dus dan mag je een vrouw ook kussen", legt hij uit. "Ik heb er misschien wel tien gekust", voegt hij er lachend aan toe.

Maar dat het om een nieuwe vriendin gaat, daar is niks van waar, aldus Gillis. Hij vindt het 'opmerkelijk' dat mensen foto's van hem maken als hij 'in de privésfeer' met een vrouw op straat loopt. Peter: "Ik ben er altijd open en eerlijk in en zo gauw dat er iets is, jongens, dan meld ik het m'n eigen wel."

Peter is naar eigen zeggen dan ook niet opzoek. "Ik heb wel tien vriendinnen", zegt hij. "Ik heb allerlei dames die allemaal klaarstaan voor mij, die willen eten koken, een keer strijken, de was doen. Ja, als je goed bent voor andere mensen... Wat je geeft, krijg je terug."

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / BrunoPress