Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: stripper 'verstoort' uitzending Vandaag Inside

Is weer eens wat anders dan mannen in hesjes en klimaatstickers.

Vandaag Inside

We mogen op dit moment wel van een trend spreken: activisten die een talkshow verstoren. Vooral Jinek blijkt een mateloos populair podium voor Qatar-demonstranten, Oranje-fans en klimaatstickers. In het praatprogramma eisten ze de afgelopen tijd meermaals de aandacht op om een punt te maken.

Maar ook Vandaag Inside is inmiddels ontmaagd wat activisme betreft. Een vrouwelijke stripper trok gisteravond haar kleding uit tot haar lingerie. De dame in kwestie had blijkbaar ook een punt te maken. Of eigenlijk misschien wel twee.

Parodie

Als Wilfred Genee een nieuw gespreksonderwerp dropt - Trump heeft zich officieel kandidaat gesteld - zien de kijkers op de achtergrond al wat actie. De brunette ontdoet zich in no time van haar kleding.

"Wat gaan we nou krijgen", zegt een aangenaam verraste René van der Gijp. Zowel de tafelgasten als het publiek lacht, terwijl de stripper zelfverzekerd haar rondje maakt in de studio.

"Theo!" schreeuwt Genee, refererend aan de veiligheidsman van Vandaag Inside. Johan Derksen: "Theo, het waterkanon!" De snor merkt ook op dat de vrouw "een beetje luchtig gekleed" is voor de tijd van het jaar.

Waarom de dame bijna bloot door de VI studio huppelt wordt in eerste instantie niet helemaal duidelijk. "Een activist", merkt Van der Gijp op. Maar als de ook aanwezige Hélène Hendriks vraagt waar ze van is, antwoordt Van der Gijp dat hij geen idee heeft.

Uitgenodigd

Maar dan komt de aap uit de mouw. "Wij dachten: wij nodigen ook is een keer een activist uit", giert René van der Gijp. "Kijken hoe dat eruit ziet!"

"Zonder hesje aan", voegt Derksen toe.

Uiteindelijk is het vermakelijke toneelstukje voorbij en onthult Genee dat de dame op uitnodiging aanwezig is en Mercedes heet. "Twee mooie koplampen...", aldus de presentator.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • Videostill Vandaag Inside