Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: 'Wat ik leuk vind aan ontmaagdingen'

Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Dit keer: Saskia’s ontmaagdingsservice. “Op de brug boven de A16 zei ik: nu gaat het gebeuren. Hij schrok, maar ik deed het toch. Ik zoende hem. Het was zijn allereerste.”

Saskia's secrets

Op de parkeerplaats stond hij me al op te wachten. Een knappe jongen van 24 jaar. Zenuwachtig als wat natuurlijk. We maakten een praatje en dronken samen wat in de hotellobby. Toen hij zich wat meer op zijn gemak voelde, vertrokken we richting hotelkamer. Niet voor seks, maar om onze wandelkleren aan te trekken. We zouden de hele nacht samen doorbrengen en dan is wandelen fijn om het ijs wat meer te breken. Het bleek echt een leuke vent om mee te praten en aan zijn uiterlijk lag het ook niet dat hij nog maagd was. Wel had hij een heftige ziekte achter de rug. Misschien was hij daarom nog niet helemaal tot bloei gekomen?

Na anderhalf uur lopen stonden we op de brug boven de A16 toen ik zei: nu gaat het gebeuren. Hij schrok, maar ik deed het toch. Ik zoende hem. Het was zijn allereerste.

Wat ik leuk vind aan ontmaagdingen is dat ik klanten meteen een beetje kan uitleggen wat vrouwen vaak leuk vinden en wat niet. Deze man vertelde ik na die eerste zoen dat je niet meteen die hele lap bij een vrouw naar binnen moet duwen. Vinden ze niet fijn. Dat wilde hij oefenen, dus stopten we tijdens het lopen nog een aantal keer om zijn zoentechnieken te verbeteren.

Eenmaal terug op de hotelkamer wilde hij meer proberen. Te beginnen met vingeren. Ik spreidde mijn benen voor hem en legde uit dat hij zijn vinger heel langzaam naar binnen kon brengen. Hij deed het, maar hij trok hem net zo vlug weer terug. Alsof hij door een wesp gestoken was. Andere mannen vinden het geil om zo’n vinger daarna in hun eigen of in mijn mond te steken, maar deze man wilde hem eigenlijk het liefst meteen afvegen. Vol afgrijzen was hij. Of er ook twee vingers in konden, vroeg hij daarna toch dapper. Dat kon ook wel. Maar weer trok hij meteen terug, met een vies gezicht erbij. Ik besloot de vingerles maar te beëindigen.

Uiteindelijk had hij die hotelkamer natuurlijk geboekt om te kunnen neuken. En dan vooral om klaar te komen: voor hem was dat de ultieme ontmaagding. Ik pijpte hem wat en daarna neukten we. Ik verwachtte eigenlijk dat hij meteen zou komen, maar de zenuwen zaten hem in de weg. Doggystyle, ik bovenop, we deden allerlei standjes tot hij uiteindelijk in missionaris kwam. Hij was zo blij met dit resultaat, dat hij nog tijdens het komen zijn pik half juichend uit me wegtrok. Geen nahijgen, geen knuffel of kusje.

Toen ik wakker werd, was hij al aangekleed. Dat werd geen ochtendseks dus, terwijl hij me wel gewoon tot 10 uur moest doorbetalen

Vrijwel meteen erna viel hij in slaap en toen ik in de ochtend wakker werd, was hij al aangekleed. Dat werd geen ochtendseks dus, terwijl hij me wel gewoon tot 10 uur moest doorbetalen. Nog tijdens het ontbijt vertrok hij om zijn bus te halen. En dat was het. Later kreeg ik nog een berichtje van hem dat hij het zo leuk gevonden had en mij zo lief vond. Superschattig, maar wel anders dan mijn andere ontmaagdingsklanten. Die zijn vaak juist heel enthousiast en leergierig.

Dennis is mijn favoriet. Toen ik hem anderhalf jaar geleden ontmaagde, zag hij er echt niet uit. Zo’n typische ICT-nerd, die nooit buitenkomt en alleen maar zit te gamen. Totaal niet mijn type, maar wel een hele lieve jongen. Zijn enige seksuele ervaring bestond uit een poging te vrijen met een meisje dat erbij lag als een zeester. Dat werd niet zo’n succes natuurlijk. Gelukkig had hij mij geboekt om hem te laten zien hoe het ook kan. Nou, dat vond hij wel fijn. Hij wilde er van alles over weten en bleef me boeken om uit te zoeken hoe dat allemaal moest met die seks.

Omdat hij zelf niet goed wist wat hij lekker vond, raadde ik hem aan om op internet eens op te zoeken wat hij geil vond. Elke twee weken kwam hij weer met een ander standje of iets dat hij wilde uitproberen. Hij werd steeds vrijer en ook steeds beter moet ik eerlijk zeggen.

Op een gegeven moment wilde hij ook weleens andere dames boeken en zo probeerde hij een aantal van mijn dames uit. Uiteindelijk had hij met Fleur de beste klik en bleef hij met haar afspreken. Ik vond het jammer dat ik hem nooit meer zag natuurlijk, maar was blij voor hem dat hij zo’n goede klik met een van mijn dames had. Die klik was overigens wederzijds begreep ik: helemaal mooi.

Toen hij me kort geleden ineens weer boekte, was ik oprecht blij. Ik had zin om mijn ICT-nerd weer eens te zien. Totaal verrast was ik toen bleek dat deze grauwe nerd was veranderd in een stoere man met baard en hip kapsel. Super om te zien wat een beetje zelfvertrouwen kan doen voor de man. Ook als ie ICT-nerd is.


Volgende week: mijn lakjurk

Lifestyle
  • Toonen-Wientjens Photography