doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lockdown Love - Hoe ga je hier alleen of met een partner mee om?

Alhoewel de lockdown voorbij is, werken velen van ons tegenwoordig vanuit huis. Partners zitten elkaar dus spreekwoordelijk gezien op de lippen. Nu is liefde in het algemeen al moeilijk om mee om te gaan, laat staan als je zo intensief samenleeft. Het is dus lastig voor alleenstaanden, maar zeker ook voor koppels en allerlei soorten gezinnen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d68a74a1503 img{#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d68a74a1503 img{#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d68a74a1503 img{#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d68a74a1503 img{#fig-63d68a74a1503 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Lockdown love

Er staat tegenwoordig zoveel druk op iedereen en met name op hardwerkende koppels - eventueel met kind(eren) - dat het soms moeilijk kan zijn nog van elkaar te genieten. Gelukkig hebben wij enkele tips om je relatie zo gezond mogelijk te houden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Tijd nemen voor plezier

Hoewel er nog zoveel druk op koppels staat vandaag de dag, mogen we gelukkig al wel weer de deur uit. We mogen weer op vakantie, naar de sportschool zoals gebruikelijk, vrienden ontmoeten, met z’n allen uit eten gaan en ga zo maar door. Een goede zaak, want het is gezond, zowel voor het lichaam als de geest, om af en toe tijd te nemen voor plezier.

Neem dus ook de tijd voor masturbatie en seks. We weten dat het misschien niet altijd even gemakkelijk is om de tijd of persoonlijke ruimte te vinden, zeker niet als je samen in een niet al te grote woning woont. Maar we weten ook allemaal dat orgasmes goed voor ons zijn. Ze zijn goed voor jezelf en goed om samen met andere mensen te beleven.

Seksueel contact met een partner kan hormonen vrijmaken die heel goed zijn voor onze mentale gezondheid. Spelen met jezelf kan deze hormonen ook opwekken. Je doet er dus goed aan om er even tussenuit te zijn. Gelukkig bestaat er allerlei speelgoed dat kan helpen, zelfs als je meer tijd dan gebruikelijk nodig hebt. Je kunt dit soort sextoys tegenwoordig eenvoudig en discreet online bestellen.

Met elkaar omgaan als koppel

(Geforceerd) binnenzitten met iemand van wie je houdt, klonk misschien leuk twee jaar geleden. Toch hebben de meeste stellen zeker moeilijke tijden gehad. Hoeveel we ook van iemand houden, we mogen immers wat ruimte voor onszelf willen.

Echter is het 'samen tijd doorbrengen' niet per se de kern van het probleem, maar de manier waarop je dat doet. Om deze reden is het echt belangrijk om wat tijd vrij te maken voor intimiteit. Wij denken dan ook dat deze onzekere tijden het perfecte moment kunnen vormen om ook eens wat nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen!

Het is niet alsof je feestjes of leuke avondjes altijd van te voren tot in de kleinste details uitstippelt. Doe daarom eens gek en schaf stout speelgoed aan. Laat jezelf gaan, maak plezier, lach, ontdek en geniet. Dit zal je echt helpen om sterker te worden als koppel. En wellicht ontdek je zelfs iets van elkaar, dat slechts het topje van een tot dusver onbekende ijsberg blijkt te zijn.

Niet zo simpel

We begrijpen allemaal dat het aanhouden van een relatie of het in vorm houden van je eigen mentale gezondheid veel meer kost dan een paar orgasmes. Tegelijkertijd kunnen en moeten plezier en spel een rol spelen in ons algemene welzijnsplan, Net zoals fit blijven (seks is overigens een geweldige manier om dit te doen), goed eten, in contact blijven met dierbaren en meer. We zeggen niet dat sextoys het antwoord zijn, maar denken wel dat het kan helpen. Wat er allemaal in de wereld gebeurt op dit moment kunnen we helaas niet veranderen, maar hoe we ermee omgaan ligt in onze handen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws