Saskia's secrets: 'Ongemakkelijk om hem te bezoeken terwijl zijn ex boven slaapt'

Saskia is eigenaresse van escortbureau Deepest Secrets. Elke week vertelt ze in Panorama over haar belevenissen. Dit keer: logeren bij klanten. “Ik heb er geen moeite mee. ’s Ochtends gaan we lekker even douchen en dan heeft de klant soms nog zin in een beurt.”
@media (max-width: 679px){#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651de2f850e20 img{#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651de2f850e20 img{#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651de2f850e20 img{#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651de2f850e20 img{#fig-651de2f850e20 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Saskia's secrets

Jasper is een vaste klant en ik durf wel te zeggen dat ik echt om hem geef. Dat krijg je toch als je elkaar zo vaak ziet. Een paar maanden geleden is Jasper gescheiden van zijn vrouw. Hij heeft nog geen eigen woonruimte, dus woont hij voorlopig nog bij haar.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Meestal boeken we dus een hotel voor onze afspraakjes. Voor hem hoeft dat niet, maar ik vind het ongemakkelijk om hem te bezoeken terwijl zijn ex boven slaapt. Soms blijven we een paar uurtjes in het hotel, maar het komt ook voor dat hij me de hele nacht boekt. Daar word ik altijd heel erg blij van. Het geeft zoveel plezier om tijd te hebben samen. Daar wordt de seks ook echt beter van.

Voor een nacht betaalt een klant tien of twaalf uur. Ik heb het liefst twaalf uur, want dan zit er ook ontbijt bij en daar ben ik dol op. Ik kom in dat geval rond tien uur ’s avonds naar de klant toe. Van tevoren spreken we af wie welke hapjes en drankjes meeneemt, want ik ben wel van een lekker toastje met kaas bij mijn Malibu-cola. Zijn we in een hotel, dan kunnen we daarna lekker een sauna of bubbelbad pakken. Spreken we bij hem thuis af, dan kijken we vaak een filmpje of gaan we samen in bad.

Wat ik bij een nachtdate sowieso meestal met klanten doe: wandelen. Ik neem altijd een reistasje met wandeloutfit mee. Op mijn Louboutins kan ik niet lang lopen. Soms wandel ik uren met een klant. Met Jasper wandel ik ook veel, die houdt van praten. Zeker nu zijn huwelijk geklapt is.

Na het wandelen gaan Jasper en ik meestal douchen en dan is er tijd voor uitgebreid vrijen. Het fijne aan zo’n nacht is dat er geen tijdsdruk is. De klant merkt er meestal niet veel van, maar als hij me twee uur boekt, moet ik natuurlijk wel zorgen dat binnen die twee uur alles gebeurd is wat de klant had verwacht. Dat betekent dat ik in de gaten moet houden dat we op tijd beginnen aan de seks en dat er een wekkertje gaat als er nog een kwartiertje over is, zodat we kunnen afronden.

Voor de meeste klanten is dat afronden geen probleem, als het nodig is help ik ze een handje zodat ze netjes op tijd klaar zijn en er nog tijd is om even te knuffelen voor ik onder de douche stap en me klaarmaak voor mijn volgende afspraak. Maar er zijn ook klanten die volledig verlammen als het alarm gaat, die kunnen door de tijdsdruk dan niets meer. Heel rottig is dat. Soms boeken ze dan bij, maar ik heb niet altijd ruimte in mijn agenda voor nog een uurtje. Daarbij wil ik ze liever niet op onverwachte kosten jagen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Jasper stelt halverwege de nacht ook weleens voor om bij te boeken tot de volgende ochtend. Ik weiger dat meestal, ook als ik wel tijd heb. Ik vind het vervelend voor mijn klanten als er onverwachte kosten bijkomen. Ik heb liever dat we van tevoren plannen dat ik een hele nacht blijf. Dan weet hij precies wat hij kwijt is en neem ik spullen mee om te blijven slapen. Na de seks kletsen en knuffelen we nog wat en als we op een gegeven moment moe worden, doe ik mijn oordoppen in, draai me om en val in slaap.

Ik heb meiden die liever niet bij klanten in bed slapen, maar ik heb daar zelf geen moeite mee. Hoort erbij vind ik. ’s Ochtends gaan we lekker even douchen en dan heeft de klant soms nog zin in een beurt. Die krijgt ie dan van mij natuurlijk, maar eerlijk gezegd hoeft het van mij in de ochtenden niet zo nodig. Ik word het liefst een beetje rustig wakker, zonder veel gedoe aan mijn kop.

Wat dat betreft is Jasper ook echt een goede match, want ook hij houdt niet zo van de ochtendseks. Het is gewoon rustig wakker worden, lekker ontbijten en dan tegen een uur of tien rijd ik weer naar huis. Dan ben ik er vaak ook wel aan toe, want tegen die tijd beginnen mijn darmen te werken. En een perfecte vrouw stinkt natuurlijk niet op de wc, dus dat ga ik liever thuis doen.

Ik heb weleens gehad dat ik het echt niet op kon houden. Ik heb toen gewacht tot de klant sliep, ben naar de wc geslopen en heb daar een halve fles deo leeggespoten. Echt niet chill. Dus ik plan het liever zo dat ik thuis naar de wc kan. Fijner voor mij en fijner voor de klant.


Volgende week:

Hijgers, schreeuwers, schokkers en grommers

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws