Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Genieten: het is internationale bikinidag

Wat is de beste feestdag ter wereld? Het met pils-doordrenkte Oktoberfest? Vaderdag misschien - eindelijk de waardering die de papa’s onder ons verdienen? Nee natuurlijk niet. De feestdag der feestdagen is er juist eentje speciaal voor de dames: internationale bikinidag!

Genieten: het is internationale bikinidag

Bikinidag, daar kunnen we heel veel woorden aan vuil maken, maar dat gaan we natuurlijk niet doen. Vandaag is een dag voor de dames, dus laten we ze vooral even wat extra aandacht geven. Laten we immers eerlijk zijn: elke vrouw die graag in een bikini rondrent, verdient het om letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet te worden. En met wie zouden we beter kunnen beginnen dan met onze eigen Gaby Blaaser? Op de Instagram van de voormalig bachelorette lijkt het immers vrijwel elke dag bikindag. Case in point:

Ook op internationaal gebied zijn er meerdere bloedmooie dames die maar wat graag de bikini uit de kledingkast halen. Wij noemen een Jennifer Lopez, die op haar 52e nog menig mannenhart doet smelten. Ook zij levert bewijs op haar Instagram.

Is dat nog niet genoeg bewijs dat bikinidag de beste feestdag ter wereld is? Nee? Nou dan plakken we er toch gewoon nog een paar plaatjes bij. Er zijn immers nog tal van andere bikini-enthousiastelingen die met ons meevieren. Neem bijvoorbeeld de vriendin van Max Verstappen: Kelly Piquet.

Of Mooiste Vrouw van Nederland Monica Geuze:

Of natuurlijk onze geliefde Sylvie Meis:

Het moge duidelijk zijn: deze feestdag verdient het absoluut om uitgebreid gevierd te worden. Misschien moeten we er maar een verplichte vrije dag van maken, zodat we met z’n allen bikindag kunnen vieren waar het hoort: op het strand. Geen slechte suggestie, toch?

Lifestyle
  • Unsplash