Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Belg jat €55.800 van zijn vader voor prostituees en Lamborghini in Dubai

Een 21-jarige man uit Gent stond in de rechtbank recht tegenover zijn eigen pa. De zoon heeft namelijk meer dan een halve ton uit de rekening van het bedrijf dat hij met zijn vader runt geplukt. Daar is hij vervolgens - tot ongenoegen van zijn vader - in Dubai mee aan de haal gegaan.

Belg jat €55.800 van zijn vader voor prostituees en Lamborghini in Dubai

De Gentenaar heeft zich behoorlijk uitgeleefd in de woestijnstaat. Het begon met de huur van een peperdure Lamborghini, zodat hij in stijl de rest van zijn vaders zuurverdiende centen kon verbrassen. De wagen parkeerde hij vervolgens voor de deur van het Nusr-Et Steakhouse van Nusret Gökce, beter bekend als Salt Bae om een vorkje mee te prikken.

Het restaurant staat onder andere bekend vanwege zijn prijzige menukaart (je bent er al snel een paar duizend euro kwijt), indrukwekkende gastenlijst (Jason Statham, David Beckham, Kylian Mbappé en Franck Ribéry hebben er allemaal een hapje gegeten) en unieke gerechten (bijvoorbeeld een biefstuk omhuld door bladgoud, om maar iets te noemen).

Nadat de Vlaming zijn buikje rond had gegeten, besloot hij om even wat plezier te maken met een aantal dames van lichte zede. De details daarvan blijven ons bespaard, maar gezien zijn dure smaak zal hij niet bij de meest goedkope escortservice hebben aangebeld.

Rechtszaak

Het uitje van de 21-jarige werd niet gewaardeerd door zijn vader, die een klacht indiende voor het misbruik van vennootschapgoederen. Het resultaat was een rechtszaak, die de vader met gemak wist te winnen. Zoonlief kreeg een werkstraf van 60 uur of zes maanden vervangende celstraf. De geplunderde €55.800 moet hij bovendien terugbetalen.

Bizar
  • Pexels