Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man die 10 miljoen won nu tot levenslang veroordeeld voor moord

Het kan verkeren.

Miljonair

Geld maakt gelukkig, is een veelgehoord gezegde. En nu valt niet te ontkennen dat genoeg flappen het leven een stuk aangenamer maken, rijkdom staat zeker niet gelijk aan een probleemloos bestaan. De 54-jarige Amerikaan Michael Todd Hill kan daar sinds kort over meepraten.

In 2017 won Hill namelijk 10 miljoen dollar bij de loterij, om nog geen vijf jaar later veroordeeld te worden voor moord met voorbedachten rade. Afgelopen vrijdag legde een rechter in North Carolina hem levenslang op.

Kraslot

Dat betekent dat de 54-jarige kersverse multimiljonair niet veel kans meer krijgt om zijn centjes - de 'lucky bastard' won zijn vermogen in 2017 middels een kraslot - uit te geven. Sterker: in het vonnis staat ook dat Hill geen kans maakt op vervroegde vrijlating.

Wat z'n bankrekening betreft zou hij dus iedere avond kaviaar naar binnen kunnen scheppen, maar het lijkt erop dat Hill vooral zal moeten teren op gevangenisvoer.

Moord op een hotelkamer

De reden daarvoor is de moord op zijn vriendin Keonna Graham. De 23-jarige vrouw werd in juli 2020 als vermist opgegeven en werd even later dood aangetroffen in een hotelkamer. Vermoord, zo werd al snel duidelijk, aangezien Graham een schotwond in haar achterhoofd had.

Hill kwam direct beeld als verdachte; volgens het OM was op camerabeelden van het hotel duidelijk te zien dat de miljonair de enige was die in haar kamer was geweest. Eenmaal in de boeien geslagen en vastgezet, zou Michael Todd Hill de moord ook hebben bekend. De reden van zijn daad: sms'jes die zijn 31-jaar jongere vriendin verstuurd zou hebben naar andere mannen.

Misdaad
  • AD, CBS News
  • Brunswick County Sheriff's Office