Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jennifer Hoffman (41) gaat uit de kleren en doet sexy op Instagram

Jennifer ziet er behoorlijk aantrekkelijk uit wanneer ze filosofisch uit het raam koekeloert.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman gaat al een tijdje mee in de Nederlandse filmindustrie. Veel mensen kennen de prachtige blondine wellicht nog uit haar tijd in hitseries als Westenwind, Dokter Tinus of als deelneemster van Wie Is De Mol? Maar waar ze de harten van menig tv-kijker toch echt mee veroverde, is haar rol in NPO-serie De Luizenmoeder.

Naast acteren in tal van films en series pakte Hoffman ook wat presentatieklussen aan de afgelopen jaren, waaronder Grenzeloos Verliefd en 3 Op Reis. Kortom, Jennifer is een graag geziene verschijning op tv.

Klein stukje stof

En wij begrijpen wel waarom; als actrice speelt ze niet alleen overtuigende rollen, ze is ook prachtig om te zien. Sterker, als inmiddels eenenveertig jarige dame oogt ze vandaag de dag fitter dan veel vrouwen die soms wel tien of twintig jaar jonger zijn.

Het bewijs daarvan post ze overigens met enige regelmaat zelf op Instagram. Zo ook afgelopen weekend.

Op de foto poseert de in Gouda geboren blondine voor een raam. Waarom? Ziet ze een zeldzame Kuifleeuwerik? Komt het mannetje van PostNL net langs met een pakketje? Wie zal het zeggen. De kiek waarop ze in niks meer gehuld is dan in een ieniemienie stukje stof is in ieder geval zeer smaakvol. De hashtag '#throwback' doet wel vermoeden dat de kiek ergens op een eerder moment is gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Jennifer haar volgers trakteert op sexy platen van zichzelf. Zo nu en dan slingert ze een foto op Instagram, waarmee ze de temperatuur op het social media-platform een aantal graden laat stijgen.

Bezet

Wie nu denkt: 'Zo, daar zou ik weleens een beschuitje mee willen knabbelen' heeft pech; Jennifer is al een tijdje geen vrijgezel meer. Waar ze eerder acteur Daan Schuurmans en cabaretier Henry van Loon aan de haak sloeg (niet tegelijk), is ze nu al een enige tijd samen met de Amerikaans-Franse zakenman Dorian Geis. De twee hebben inmiddels ook al een kind; begin 2021 werd hun zoon Cooper geboren.

Entertainment
  • www.brunopress.nl