Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Holly Mae Brood doet sexy op Instagram

Holly Mae slingert naar eigen zeggen een 'very sexy foto' van zichzelf het internet op. En dat is niet de eerste keer, kwamen we achter.

Holly Brood

Holly Mae Brood is, zoals haar naam al aangeeft, de dochter van de 'rock 'n' roll junkie' die in 2001 een uitroepteken (geen punt) achter z'n leven zette: Herman Brood. Biologisch gezien is overigens niet Herman, maar kunstenaar Leo Spindelaar haar vader. Dat vertelde haar moeder Xandra Jansen toen ze negen jaar oud was. Toch beschouwde ze de bekendste rock 'n roll-superster die Nederland ooit gekend heeft altijd als haar echte vader. Zo voelt ze dat ook nog steeds, zei ze ooit in een interview met tijdschrift 'JAN'.

Een Brood dus. Niet dat Holly Mae vooral 'de dochter van' is trouwens, ze heeft de afgelopen jaren zelf behoorlijk naam gemaakt als actrice in diverse films en niet te vergeten: als Amy Kortenaer in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Kiekjes op Instagram

Ook een kwaliteit van Holly: er goed uitzien. In het echt én op foto's. Dat blijkt wel uit onderstaande kiek die ze laatst op Instagram deelde. Het bijschrift: 'Me posting a very sexy foto of myself. Joe. Hoe gaan jullie?' Prima, Holly Mae. Prima.

Even kort rondneuzen op haar Instagram-pagina leert ons dat Holly haar volgers af en toe trakteert op een intieme foto.

'Waarom dertig stories per dag?'

Ondanks dat ze zo nu en dan iets op Instagram deelt, heeft ze verder niet heel veel met social media. In een interview met Grazia gaf ze aan dat ze social media soms vermoeiend vindt. "Dan denk ik: laat me alsjeblieft met rust, ik hoef niet elke dag te weten welk broodje jij eet en naast welke palmboom je nu weer ligt", aldus de actrice. "Dan ben je lekker met je vriend op vakantie, waarom moet je dan dertig Stories per dag plaatsen?"

Dertig is wellicht overdreven, maar af en toe een fotootje plaatsen zoals de drie die hier boven staan vinden we helemaal niet erg hoor.

Entertainment
  • Grazia, Instagram
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl