Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon over Borsato: 'Ik wist het al een paar jaar...'

Goor had een openhartig gesprek in de Geroezemoes-podcast. Ook 'Borsato-gate' kwam daarin ter sprake. 'Ik wist het al een paar jaar'.

Gordon

Het is alweer even geleden dat de veelbesproken BOOS-uitzending waarin Tim Hofman eigenhandig de beerput van The Voice of Holland opentrekt online kwam. In de minidocu wordt de ene na de andere aantijging gemaakt, en vooral Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato worden als grote schuldigen aangewezen door de vermeende slachtoffers. Zo zou Borsato volgens de verhalen onder andere aan kinderen hebben gezeten.

Over de zanger gonsden al langer geruchten in de mediawereld, zo blijkt achteraf. Dat bevestigt ook Gordon in een openhartig gesprek met professioneel roddelaar Farja Farvardin (artiestennaam: FawryNotSawry) tijdens de podcast Geroezemoes.

'Ik wist het al jaren'

"Hoe kijk jij daarnaar?", vraagt Farja aan Goor, doelend op 'Borsato-gate'. "Het is natuurlijk uitgebreid besproken allemaal." Gordon haakt in en onthult dat hij op de hoogte was van de verhalen. "Het gekke was", begint hij, "ik wist het al, een paar jaar."

Toch trok hij niet aan de bel. Want ondanks dat Gordon van de schokkende verhalen rondom een van de meest succesvolle Nederlandse zangers aller tijden gehoord had, geloofde hij deze niet. Goor: "Ik dacht: dat waait wel over."

'Heel pijnlijk'

Toen het uiteindelijk toch naar buiten kwam, mede dankzij klokkenluider Tim Hofman en Youtube-kanalen als Roddelpraat, schrok Gordon er naar eigen zeggen van. "Jezus, is het dan toch waar?", omschrijft hij zijn eerste reactie op het nieuws. "Dat blijkt dus wel waar te zijn dus ja, dat is een hard gelag."

De voormalig topper had een hoop dingen verwacht van Borsato maar dit niet. "Heel pijnlijk", beschrijft hij de situatie. "Om zoiets te doen, dat is toch wel het laagste station wat je kunt bereiken."

Entertainment
  • Geroezemoes, Gids.tv
  • www.brunopress.nl