Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Royalty-verslaggever Marc van der Linden zat nacht in cel'

Volgens meerdere mediaplatformen heeft de Koninklijk Huis-deskundige en ex-RTL Boulevard-presentator een nachtje moeten brommen.

Marc van der Linden

Er gaan al langer geruchten rond dat het niet helemaal goed gaat met Van der Linden. Zo komt hij veelvuldig aan bod op verschillende 'juice channels', zoals Roddelpraat, het Youtube-kanaal van Dennis Schouten en Jan Roos. Zij betichten de 52-jarige royalty-deskundige onder andere van veelvuldig drugsgebruik (crystal meth) en het maken van pikante films met jonge mannen. Ook stellen zij dat Van der Linden vanwege zijn gedrag is weggestuurd bij Boulevard, in plaats van dat hij uit eigen beweging is opgestapt, zoals het programma en de royalty-man zelf beweren.

'Afpersing en bedreiging'

Maar de geruchtenmolen is nog niet uitgedraaid, blijkt maar weer. "Gisteren is Marc van der Linden gearresteerd door de politie op verdenking van afpersing en bedreiging", schrijft GeenStijl, die deze info op hun beurt weer van Yvonne Coldeweijer (van juice channel LifeOfYvonne) hebben overgenomen.

Van der Linden zou wegens de verdenkingen zelfs een nacht in de bak hebben doorgebracht, waarna hij de volgende ochtend weer op vrije voet zou zijn gesteld.

52-jarige man aangehouden

Het verhaal heeft inmiddels ook Marcs oude werkgever RTL Boulevard bereikt. Het programma heeft naar eigen zeggen bevestigd gekregen van de politie dat er woensdag inderdaad een 52-jarige man is aangehouden, wiens woning daarna is doorzocht. De politie wil niet bevestigen dat het om Van der Linden gaat, evenmin om welke verdenking(en) het gaat, schrijft Boulevard.

Tot slot hebben zijn oude collega's van het RTL-programma nog contact proberen te leggen met de royalty-verslaggever. Deze bleek echter niet bereikbaar. Boulevard: "We hebben wel zijn zus gesproken en ook zij wilde niet reageren. Op dit moment is bij RTL Boulevard niet bekend of Marc wordt bijgestaan door een advocaat of een manager."

Entertainment
  • GeenStijl, RTL Boulevard
  • Bruno/Brunopress.nl