Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oeh la la: topfitte Sylvie Meis in bikini deelt nieuwjaarsgroet vanaf tropisch strand

'Kusjes van mij', aldus de 43-jarige Meis.

Sylvie Meis

Tuurlijk, heel Nederland met de plu in de hand richting supermarkt en Sylvie dartelt in bikini over een strand op een Caribisch eiland. Verschil moet er wezen.

'Kisses from me'

Maar goed, omdat Syl ook niet de minste is, heeft ze voor al haar volgers nog een nieuwjaarsboodschap. "HAPPY NEW YEAR everyone!!! Wishing you all the best for 2022, HAPPINESS , HEALTH & LOVE", schrijft ze in een post op Instagram. "Kisses from me."

En om die liefdevolle boodschap nog eens kracht bij te zetten, heeft ze daar ook nog even een stijlvol zwart bikinietje voor aangetrokken. Gewoon, omdat het kan.

Wat ook kan: een filmpje opnemen op datzelfde strand. Andere bikini, zelfde loeistrakke lijf. Ja, Sylvie is nog steeds een van de mooiste vrouwen van het land. En dan te bedenken dat ze 43 jaar oud is.

Emigreren

Overigens zit het er dik in dat Meis haar volgers de komende tijd blijft trakteren op hete strandkiekjes. Ze overweegt volgens de geruchten namelijk een verhuizing naar de U.S. of f*cking A. Naar Californiƫ, om precies te zijn. De plek waar ook andere BN'ers zoals Carice van Houten en Yolanthe Cabau vertoeven. Erg? Zeker niet. Zolang ze haar strandavonturen maar blijft delen van ons.

Entertainment
  • Instagram
  • BrunoPress/DDP/Brunopress.nl