Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Door niemand gemist

Met de donkere dagen staan we stil bij iemand die door niemand gemist wordt. Op 5 februari overleed deze man op een metrospoor in Amsterdam. Vervolgens keek geen mens naar hem om. Toch geeft de politie niet op. Weet u misschien meer?

Door niemand gemist

Op het metrospoor tussen station Van der Madeweg en station Venserpolder vond die bewuste vrijdagavond – het was koud, maar het vroor niet – een aanrijding plaats tussen een metro en een mens, zoals dat heet.

De politie gaat uit van zelfmoord, maar sluit een noodlottig ongeval niet uit.

Omdat de recherche geen aanknopingspunten meer heeft, vraagt ze daarom hulp van het publiek. Het gaat om een man tussen de 40 en 60 jaar oud. Hij was flink toegetakeld, want zijn lengte is onduidelijk: ongeveer 1,80 meter, maar met een ruime marge. Hij heeft bruine ogen, zwart stijl haar met grijze slapen, een kaal achterhoofd en geen tatoeages.

De man droeg opvallende kleding: een wit-rood-blauw shirt van het merk Hunter en een witte hoodie van het merk Kultivate met drukke print in de kleuren zwart, blauw en felgroen. Daarnaast een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Blue Blood, donkere bergschoenen van het merk Caterpillar (maat 43) en gestreepte fleecesokken.

Weet u wie dit zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Misdaad
  • Politie Amsterdam