Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Christina Aguilera is de 40 gepasseerd en dat viert ze met topless foto's

De zangeres is inmiddels voorbij de 40, maar nog steeds om door een ringetje te halen.

Christina Aguilera is de 40 gepasseerd en dat viert ze met topless foto's

Kennen we Christina Aguilera nog? Ooit was ze een kindsterretje uit dezelfde lichting als Justin Timberlake en Britney Spears, later knalde ze door menig speaker heen met liedjes als A Great Big World, Beautiful, en Genie in a Bottle. Die nummers zijn inmiddels uit de hitlijsten verdwenen en ook Christina zelf is een dagje ouder geworden.

Dat Christina wat extra jaren op de teller heeft, betekent echter niet dat ze er qua uiterlijk iets op in heeft moeten leveren. Integendeel, de vrouw die ooit de mooiste ter wereld werd genoemd in de Maxim Hot 100, verdient wat ons betreft nog steeds een plek in die lijst.

Het laatste bewijs daarvoor leverde ze onlangs op haar verjaardag. De inmiddels 41-jarige zangeres deelde een aantal pikante plaatjes om te vieren dat ze er na vier decennia nog steeds uitziet om door een ringetje te halen. En, laten we eerlijk zijn, daar heeft ze dan ook helemaal gelijk in.

Piercings en borstvergrotingen

Topless en Christina is inmiddels een bekende combinatie. De zangeres, die heel wat piercings en plastic in haar borsten heeft gehad, schaamt zich daar ook niet voor.

Toen ze beide tepels met spiesjuwelen versierde, vertelde ze daar trots over in een interview. “Ik vind het erotisch om een piercing te nemen op een plek die de meeste vrouwen niet aandurven. Het is heel mooi en heel duur en ik heb er een hoop complimenten voor gekregen,” sprak ze destijds. Inmiddels heeft ze al haar ‘ijzerwerk’ weer laten verwijderen. “Ik was toen rebels, nu niet meer,” legde ze uit. Alleen haar rechtertepel is nog voorzien van metaal: “Die is voor mij namelijk heel speciaal.”

Entertainment
  • BrunoPress, Instagram