Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maxime Meiland hult zich in kerstoutfitje met diep decolleté

Ho, ho, ho!

Maxime Meiland

De Meilandjes hebben de afgelopen tijd het nieuws gedomineerd. Na het verschijnen van Erica's boek barstte immers de bom. Moeder Meiland liet zich in haar biografie - en daarna tijdens diverse tv-optredens - kritisch uit over de islam en de positie van vrouwen binnen het geloof.

Het gevolg was dat veel bedrijven de Meilandjes cancelden. Het werd ze kennelijk iets te heet onder de voeten en commerciële samenwerking na commerciële samenwerking werd opgezegd. Hallmark peerde 'm, HelloFresh vertrok. Zelfs bedrijven die een deal hadden met Maxime hielden het voor gezien, terwijl niet zij, maar haar moeder de uitspraken deed.

Kerstpakje

Maar goed, die storm lijkt inmiddels alweer grotendeels over te zijn gewaaid. En terwijl de Sint inmiddels alweer met z'n ouwe krent op een Spaanse playa zit te bakken, staat in huize Meiland de kerstboom alweer fier te stralen.

Net zoals Maxime trouwens. Dochter Meiland heeft voor de gelegenheid maar even een gouden glitterpakje aangetrokken met een decolleté dat bijna tot haar navel reikt. Ho, ho, ho, merry Christmas!

Fit

Let wel: Maxime is slechts drie maanden terug nog bevallen van haar tweede dochter. En daar is op dit moment niks, maar dan ook helemaal niks meer van te zien. Integendeel: de Meiland-telg ziet er op-en-topfit uit.

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl