Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tweede inbraak bij Eran Zahavi: ‘Alles overhoop gehaald’

Er is voor de tweede keer in een jaar bij de voetballer ingebroken.

Tweede inbraak bij Eran Zahavi: ‘Alles overhoop gehaald’

Inbraak

Afgelopen zondag was het opnieuw raak bij het huis van PSV-aanvaller Eran Zahavi. Terwijl de Israëlische voetballer met zijn familie van huis was, is een aantal inbrekers binnengedrongen in zijn woning. Het huis is compleet overhoop gehaald en er is een grote schade toegebracht aan de bezittingen van Zahavi en zijn gezin.

Verdachten op de vlucht

De politie is op dit moment op zoek naar twee verdachten. Via Burgernet werd een bericht verspreid met informatie over de mannen: “In verband met een inbraak op Arenborg, zoekt de politie, twee personen. Eén met grijs trainingspak, zwarte capuchon. Andere donkere broek, lichte jas. Personen hebben 2 trolleys bij zich.” De melding leverde helaas geen bruikbaar advies op. “De 2 personen die wij zochten betreft de woning inbraak op de Arenborg zijn helaas niet aangetroffen,” verscheen drie uur na het oorspronkelijke bericht op Burgernet. “De politie neemt de zaak in onderzoek.”

Terugkeer naar Nederland

Zahavi verblijft op dit moment in Dubai, waar hij herstelt van een knieblessure. Nadat het nieuws de voetballer ter ore kwam, liet de PSV'er weten dat hij en zijn gezin het niet zien zitten om terug te keren naar Nederland. Officieel staat de op dit moment geblesseerde voetballer tot aan het einde van het seizoen onder contract bij PSV. Het bestuur van de Eindhovense club verwacht wel dat hij zich komt melden, ook als hij van plan is om te vertrekken bij het team. “Wij hebben het (De berichten van Zahavi, red.) ook gelezen. Maar bij PSV is er verder niets over bekend”, liet algemeen directeur Toon Gerbrands aan De Telegraaf weten.

Traumatiserend

In mei van dit jaar waren Zahavi en zijn familie al slachtoffer van een overval. De overvallers die destijds het huis van de PSV'er binnendrongen, hebben tijdens hun brute daad Zahavi's vrouw mishandeld en haar haar afgeknipt. Ook hield een van hen een jong kind onder schot. De PSV-spits was zelf op dat moment in Tilburg voor een wedstrijd tegen Willem II.

Uiteindelijk gingen de overvallers ervandoor met diverse persoonlijke eigendommen, garantiebewijzen, contant geld, drie Rolexen en meer. De inbrekers zijn nog niet door de politie in de kraag gevat. In een uitzending van Opsporing Verzocht werd hun signalement verspreid en werden details over de inbraak gegeven. Het is nog onduidelijk of dezelfde inbrekers nu opnieuw hebben toegeslagen.

Misdaad
  • Pro Shots