Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jeremy sloeg zijn juf (66) dood

De 16-jarige Jeremy heeft zijn leven nu al verwoest. De vraag is alleen: waarom deed hij dat?

Juf

Dit is Jeremy. Hij is 16 jaar en zijn leven is nu al verwoest. Niet door een ander, maar door hemzelf: samen met zijn vriend Willard (ook 16) heeft hij namelijk zijn lerares Spaans vermoord.

De 66-jarige Nohema Graber was geliefd en een voorbeeld voor velen in Fairfield (Ohio). Toen ze op de eerste woensdag van november als vermist werd opgegeven ging de politie als eerste zoeken in Chautauqa Park, waar ze vaak wandelde. Het was meteen raak: de juf lag dood onder een zeil, een kruiwagen en een paar balken. Ze bleek een dag eerder te zijn doodgeslagen.

Jeremy en Willard waren er al snel bij toen bleek dat ze op sociale media informatie hadden gepost die alleen de daders konden weten. Ook door de jongens zelf gedeeld: hoe ze het doodslaan van hun juf wilden verbergen en het motief. Over dat laatste laat de politie vooralsnog niets los, behalve dat het géén racistische moord betreft. Tijdens een zitting vorige week bleek dat Jeremy achter tralies moet blijven tot zijn zaak voorkomt. Zijn advocaten poogden de borgsom van 1 miljoen dollar omlaag te krijgen, maar de rechter zei nee.

Misdaad
  • AP/Zach Boyden-Holmes