Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Cheyenne voor Duncan

Deze week in onze rubriek VanVoor: Cheyenne!

Van Cheyenne voor Duncan

Al meer dan 25 jaar lang dragen vrouwen elke week een sexy foto van zichzelf op aan hun man, vriend, buurman of geheime liefde in onze rubriek VanVoor. Deze week is het de beurt aan Cheyenne, die haar foto opdraagt aan Duncan.

Cheyenne uit Rotterdam. Werkt op de afdeling hypotheken bij een bank, is daarnaast ook danseres in de entertainmentbranche én doet er nog een studie mesologie naast: “Dat is een richting binnen de alternatieve geneeskunde die nu nog redelijk onbekend is, maar waar we in tijden als deze steeds meer van zullen horen.”

Beste vrienden

“Duncan is een van mijn beste vrienden met wie ik een heel fijne en emotionele band heb. Toen ik hem meer dan vijf jaar geleden leerde kennen, wist ik niet hoe ik van mezelf moest houden. Door een paar moeilijke relaties kende ik geen enkele zelfliefde, maar dankzij Duncan wel."

Dankbaar

Ik ben echt dankbaar dat iemand zoals hij in mijn leven is, iemand die je dingen leert en anders naar jezelf leert kijken. Ik gun iedereen iemand als Duncan, want zelfliefde is misschien wel het belangrijkste in het leven."

Bellen

"Hij is de eerste die ik bel als ik weer eens in een rare situatie ben beland, of dat nu in de liefde is of als ik ergens op een strand in Azië ben verdwaald. Hij is er altijd en overal voor mij, wat hem een van de belangrijkste personen in mijn leven maakt.”

Meld je aan!

Kijk jij altijd met veel bewondering naar deze vrouwen, wil je dit jaar positief afsluiten of juist positief beginnen aan het nieuwe jaar en denk je: zo'n fotoshoot zou ik ook weleens willen doen? Meld je dan nú aan!

Heel simpel: stuur een mail naar vanvoor@panorama.nl, zeg in het kort wie je bent en waarom je graag in ons blad wilt staan en wie weet zien wij jou snel terug in Panorama.

Lifestyle
  • toonen-wientjens.com