Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Sanne voor Hans

Deze week in onze rubriek VanVoor: Sanne!

Van Sanne voor Hans

Al meer dan 25 jaar lang dragen vrouwen elke week een sexy foto van zichzelf op aan hun man, vriend, buurman of geheime liefde in onze rubriek VanVoor. Deze week is het de beurt aan Sanne, die haar foto opdraagt aan soulmate Hans.

Sanne (34, achternaam bij de redactie bekend) uit Noord-Brabant. Doet aan paardrijden, motorrijden, crossfit, snowboarden, duiken én surfen en dat allemaal terwijl ze al sinds haar geboorte reuma heeft: “Ik kan echt niet stilzitten en probeer alles uit het leven te halen, want voor je het weet is het voorbij.”

“Hans was eerst mijn collega, daarna mijn ‘grote broer’, maar inmiddels echt mijn soulmate. Het is dat ik geen penis heb – van minimaal 20 centimeter, zegt Hans altijd, want voor minder komt hij zijn bed niet uit – anders waren we misschien wel geliefden.

'Hij heeft de lingerie uitgekozen'

Ik kan inmiddels echt niet meer zonder hem. Hij gelooft meer in mij dan ik in mijzelf. Toen ik vertelde dat ik het eindelijk had aangedurfd om mij op te geven voor deze rubriek, was er niemand zo enthousiast als hij. Hans heeft zelfs de lingerie die ik hier draag uitgekozen, dus hij heeft ook oog voor vrouwelijk schoon. Hij steunt mij in alles, hij weet hoe groot deze stap voor mij was, dus ik ben heel benieuwd wat hij van deze foto vindt.”

Meld je aan!

Kijk jij altijd met veel bewondering naar deze vrouwen, wil je dit jaar positief afsluiten of juist positief beginnen aan het nieuwe jaar en denk je: zo'n fotoshoot zou ik ook weleens willen doen? Meld je dan nú aan!

Heel simpel: stuur een mail naar vanvoor@panorama.nl, zeg in het kort wie je bent en waarom je graag in ons blad wilt staan en wie weet zien wij jou snel terug in Panorama.

Lifestyle
  • Haar & make-up: Jedidjah Kuijten
  • Toonen-wientjens.com