Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Snackliefhebbers opgelet: huis met ingebouwde snackbar te koop

Er bestaan rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en… een huis inclusief snackbar. Op Funda verscheen onlangs dit pareltje in Nieuwolda, een plaatsje in de provincie Groningen. 

Snackliefhebbers opgelet: huis met ingebouwde snackbar te koop

Opzoek naar een nieuw huis en ben jij dol op snacks uit de frituur? Dan staat er een parel van een huis op Funda voor jou. In het Groningse Nieuwolda, vlakbij de grens met Duitsland, staat namelijk een huis te koop mét ingebouwde snackbar. Het omgebouwde woonhuis diende vroeger als slager en dat is nog goed te zien op de foto’s. De slagerij is namelijk geheel bewaard gebleven!

Woonoppervlak

Naast de ingebouwde snackbar krijg je er ook een stuk grond bij. Alleen de tuin al heeft 384 vierkante meter en het huis heeft een woonoppervlak van 203 vierkante meter. En voor zo’n stuk grond én snackbar moet je vast een hoop betalen horen we je denken. Maar nee hoor! Voor 135.000 euro is het huis al van jou. Echter, Funda schrijft bovenaan de advertentie wel: ‘Handige klussers opgelet!’ Het huis kan dus nog wel een opknapbeurt gebruiken. Benieuwd geworden naar het snackbarhuis?

Bekijk hier de andere foto’s.

Lifestyle
  • Unsplash, Funda