Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen: 'Ik wil geen klagende man worden’

Johan Derksen, altijd de vrolijke noot, gaf afgelopen weekend bij Shownieuws toe dat hij voor één ding probeert op te passen: hij wil geen ouwe chagrijn lijken.

Johan Derksen: 'Ik wil geen klagende man worden’

Johan Derksen verscheen dit weekend even samen met zijn collega en vriend/vijand Wilfred Genee in beeld bij shownieuws, waar de vaste thema’s weer besproken werden. Zo landde het gesprek uiteraard op het einde van de carrière van Derksen, die nog steeds blij is dat hij er spoedig een einde aan gaat breien: “Ik wil niet bij die klagende heren horen die ik op tv zie en die zeggen dat ze in een zwart gat vallen en nog zoveel ideeën hebben. Jack, Mart, Kees, weetjewel. Ik wil dat gewoon zelf bepalen.”

Overigens is er nog wel een kansje dat Johan gewoon blijft hangen, mits ome John hem goed betaalt. “De actie 'alleen voor een miljoen, gaat Johan niet met pensioen' is al bezig. Daar zijn al mensen mee bezig”, grapte Wilfred. “Ja, ik ben met een natte vinger te lijmen”, bevestigde Johan.

Voorlopig ligt de focus echter gewoon op de dagelijkse zaken bij Oranjezomer. “Een kijkcijferkanon”, aldus Johan zelf. “De afscheidstournee van Johan Derksen is in volle gang”, vulde Genee aan. “Dus mensen kijk nog een keer, want binnenkort is hij er niet meer!”

Entertainment
  • Shownieuws, telegraaf.nl
  • Bruno Press