Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen over huwelijk: ‘Ik eet nooit met mijn vrouw samen’

Over zijn vrouw Isabelle laat Johan maar bar weinig los, maar nu zijn biografie in de winkel ligt, gaat de kraan open. Zo onthulde hij in de nieuwe editie van Weekend onthult hij behoorlijk wat opvallende details over zijn 25 jaar durende huwelijk. 

Johan Derksen over huwelijk: ‘Ik eet nooit met mijn vrouw samen’

Je hebt mensen die al jaren gelukkig getrouwd zijn, en dan heb je Johan Derksen en zijn vrouw. Die wonen misschien in hetzelfde huis, maar daarmee is het ook wel gezegd. “We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben”, vertelt Johan. “Ik eet nooit met mijn vrouw samen. Nee, óók niet als het kerst is. Ik neem een halve liter yoghurt, dat is mijn hoofdmaaltijd. Om daar nou de kersttafel voor te dekken is een tikje overdreven”, aldus de voetbalanalist.

Toch wil Johan zijn vrouw niet kwijt: “Als ik in mijn eentje zou wonen, werd het hier waarschijnlijk een chaos, maar zij is echt een goede manager. Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?”, zo stelt Johan.

Kan niet beter, toch?

Entertainment
  • Bruno Press