doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Aanslag op veroordeelde voor kwartetmoord growshop verijdeld

In de gevangenis van Almelo bleek een moordaanslag gepland te zijn op de 60-jarige Camil A. De man, die vorig jaar veroordeeld werd tot levenslang voor de lugubere kwartetmoord, wist op tijd aan de bel te trekken bij de bewakers.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Aanslag op veroordeelde voor kwartetmoord growshop verijdeld

De melding kwam van RTV Oost. Volgens hen sloeg A. vorige week alarm, nadat hij met de dood werd bedreigd door een medegevangene. De bewakers namen de melding serieus en algauw bleek dat er inderdaad plannen waren voor een aanslag op de 60-jarige. De verdachte, van wie nog onbekend is wie het is, wat zijn motief is en hoe hij de veroordeeld viervoudig moordenaar om het leven wilde brengen, is in een isoleercel gestopt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Kwartetmoord

Camil A. werd eind vorig jaar samen met zijn zoons veroordeeld voor de ‘kwartetmoord’ die in 2018 plaatsvond in een growshop in Enschede. Alle drie kregen ze levenslang. De moorden vonden waarschijnlijk plaats na een ruzie om wiet. Naast twee betrokkenen kwamen ook twee andere mannen, die toevallig in de growshop aanwezig waren, om het leven.

A. en zijn zoons zijn in hoger beroep gegaan tegen de levenslange gevangenisstraffen. De eerstvolgende zitting van het beroep wordt in juni verwacht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws