Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

OM seponeert aangifte Willem Engel: geen verkiezingsfraude

Er komt geen tweede hoofdstuk van ‘Viruswaarheid versus de staat’. Willem Engel wilde opnieuw in actie komen - ditmaal claimde hij verkiezingsfraude - maar het OM seponeerde zijn aangifte.

OM seponeert aangifte Willem Engel: geen verkiezingsfraude

In zijn strijd tegen de coronamaatregelen deed Viruswaarheid-voorman Willem Engel dit jaar zelf mee aan de verkiezingen met een naamloze partij. Volgens de prognose heeft hij 0,1% van de stemmen te pakken weten te krijgen, waarmee hij niet eens de kleinste partij was, maar ook verre van de grootste. Volgens Engel kan daar natuurlijk niets van kloppen, dus hij stapte naar de rechtbank in de hoop dat hij opnieuw een juridische slag met de overheid zou kunnen winnen.

Helaas voor Engel werd het verzoek meteen afgewezen. Hoewel hij bewijsstukken geleverd zou hebben, kon hij het Openbaar Ministerie niet overtuigen. In een brief aan Engel liet de officier van justitie weten dat het voorlopig game over is voor de revolutie, wat het hoofd van Viruswaarheid meteen beantwoordde met een artikel 12-procedure.

Facebook

Op sociale media liet Willem Engel ook al van zich horen. “Ik wil geen hertelling, maar nieuwe verkiezingen. Zo snel mogelijk. Er is fraude gepleegd, dat is onacceptabel”, meldde hij op Facebook. Het sociale medium mengde zich meteen in de discussie door een melding bij het bericht te plaatsen: “Er is, 24 uur na het sluiten van de stembussen, geen bewijs te vinden dat de bewering over verkiezingsfraude bij de Tweede Kamerverkiezingen ondersteunt. Engel levert zelf ook geen bewijs voor zijn claim. Uiteindelijk is te concluderen dat de bewering onjuist is.”

Nieuws
  • ad.nl
  • ProShots