Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ibrahimovic mist trainingen om zangdebuut te maken

Terwijl de rest van AC Milan het trainingsveld opzoekt, start Zlatan zijn zangcarrière. De 39-jarige Zweed is namelijk headliner op het San Remo Music Festival. Daar kan het publiek zich alvast schrap zetten, want volgens zijn mede-artiesten is Zlatan een vreselijke zanger.

Ibrahimovic mist trainingen om zangdebuut te maken

Dinsdagochtend doet Ibra nog gewoon mee met de training, maar direct daarna stapt hij in de helikopter om zijn toekomstige carrière als zanger tegemoet te gaan. De rest van de week mist hij alle oefening, maar met toestemming van zijn trainer: Als er een kampioen is die dergelijke druk aankan, dan is hij het wel. Iemand zoals hij put uit deze situatie nog meer kracht en motivatie om het team te helpen.”

Het blijft wel een risico om de sterspeler van het Milaanse elftal tijdelijk de deur uit te laten, want AC Milan heeft net de koppositie in de Serie A verspeelt aan stadsgenoot Inter. De laatste twee wedstrijden gingen als teleurstelling in de boeken, wat Internationale een voorsprong van vier punten heeft gegeven.

‘vreselijk’

Zlatan is niet de enige die het voetballen tijdelijk opzij zet voor een uitstapje in de muzikale wereld. Hij zingt namelijk een duet samen met Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic, die niet echt te spreken is over de zangplannen: “Er zijn twee dingen waar ik ontzettend slecht in ben en dat zijn zingen en dansen. Zlatan is ook een vreselijke zanger. Maar de mensen zullen in elk geval om ons kunnen lachen.”

Sport
  • ProShots