doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Student wordt in één klap miljonair door vondst verloren bitcoins

Een vent die negen jaar geleden wat bitcoins bijverdiend had, liet de destijds waardeloze muntjes achter op een gecrashte computer. Daar had hij wel even spijt van, totdat hij ze een tijdje geleden terugvond.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Student wordt in één klap miljonair door vondst verloren bitcoins

Tal van mensen zijn een fortuin misgelopen omdat ze onvoorzichtig omgingen met hun bitcoins. Dat leek ook het lot te worden van deze Amerikaanse student, die bijna tien jaar lang de sleutel tot zijn schatkist kwijt was. Op Reddit deelt hij het onvoorstelbare verhaal over de manier waarop hij zijn miljoenen leek te verliezen, maar toch weer terugvond.

Puur geluk

Deze geluksvogel verdiende zijn bitcoins jaren geleden door een paar enquetes in te vullen en een stel reclamefilmpjes te kijken. Het was niet eens zijn bedoeling om de munten op te sparen, want hij wilde het gewoon in één keer over de balk smijten. Dat plan liep echter in de soep toen zijn computer plotseling crashte tijdens een online aankoop. Hij zette het ding op zolder en keek er nooit meer naar om.

Een paar dagen geleden besloot hij om het ding toch maar eens van zolder te halen om te kijken of er nog iets interessants op te vinden was. Toen bleek zowaar dat de sleutels tot zijn partij verloren bitcoins nog beschikbaar waren. Het ging om een totaal van 127 stuks, die hij elk voor 33.400 dollar wist te verkopen. Totale winst: 4,24 miljoen.

Al met al is hij dik tevreden met de winst. Het feit dat hij meer dan een miljoen extra had kunnen verdienen door een paar dagen te wachten op hogere koersen, dat laat hem koud. Normaal gesproken leefde deze student toch van magnetronmaaltijden, dus een miljoentje meer of minder kon hem niet echt veel schelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws