doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Droombaan: onbeperkt aan de alcohol als ‘testdrinker’

Verschijnen er al rode cijfers op je rekening door de coronaregels? Wij hebben nog een tijdelijke vacature gevonden om je even uit de brand te helpen, succes!
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Droombaan: onbeperkt aan de alcohol als ‘testdrinker’

Ben je nog op zoek naar een baan en lust je af en toe wel een glaasje gin? Misschien is een positie als testdrinker bij The Local Gin Company de juiste keuze voor jou. Alles wat je hoeft te doen is verschillende samples van het bedrijf in te schenken en op te drinken. Dan nog even een feedbackformuliertje invullen en hoppa: klaar is Kees!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nadelen

Een paar kanttekeningen zijn er wel bij deze vacature. Zo moet je wel even je spullen pakken om naar Engeland te verhuizen, want een Nederlandse vestiging is er helaas niet. Nog iets dat opvallend afwezig is: salaris. Op een flinke loonstrook hoef je niet te rekenen, want je wordt uitbetaald in gratis gin. Lekker, maar daar koop je bij de bakker geen brood voor.

Verder moet je de gin puur of met bruisend water drinken en een beetje op tijd zijn met je feedback. Mensen onder de achttien hoeven zich uiteraard ook niet aan te melden.

Schrikken de nadelen je niet af? Dan heb je tot het nieuwe jaar om je aan te melden. Proost!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws