doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gemeente Amsterdam gaat echte problemen aanpakken: meldpunt kerstversiering

Grote steden hebben grote problemen, zo ook Amsterdam. Onveilige protesten en een enorme corona-uitbraak teisterden onze hoofdstad. Maar het is allemaal niks vergeleken met het echte probleem: kerstversiering.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Gemeente Amsterdam gaat echte problemen aanpakken: meldpunt kerstversiering

Godzijdank gaan Femke Halsema en haar kompanen van de gemeente Amsterdam nu eindelijk werk maken van deze verschrikkelijke noodsituatie. Gezellige lichtjes en kerstballen lijken wellicht onschuldig, maar het tegendeel is waar. De gemeente meent dat ze misschien voor een feestelijk tintje zorgen, maar dat ze ook ‘overdreven, afleidend of ontsierend’ worden ervaren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Welke regels gaan er komen om dit probleem in te dammen? Om te beginnen moet iedereen die meer dan 10% van zijn gevel versiert zich onmiddellijk melden bij het gemeenteloket. En pas maar op als jouw verlichting niet voornamelijk uit de kleur ‘warm wit’ bestaat, want ook dan krijg je een tik op de vingers van de gemeente.

Lig je ook wakker van die gevaarlijke kerstversiering? Dan hebben we slecht nieuws, want de regels gaan pas volgend jaar in. Deze kerst zul je dus nog even op je tanden moeten bijten, maar je gaat het vast overleven. Sterkte!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws