doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mike Tyson doet boekje open over neppenis

Je leest het goed: Mike Tyson heeft een ‘neppenis’ die hij af en toe tevoorschijn haalde tijdens zijn succesvolle bokscarrière, maar waarom deed hij dat in godsnaam?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mike Tyson doet boekje open over neppenis

The baddest man on the planet heeft een bijzonder geheim verklapt tijdens een aflevering van zijn eigen show Hotboxing with Mike Tyson. De voormalig wereldkampioen zwaargewicht gebruikte een neppenis om dopingtests te vervalsen, want Tyson was niet vies van wat illegale middelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Uiteraard gaat het dan niet om doping, maar om andere pilletjes en poedertjes. Boksers worden ook getest op alles van coke tot xtc en Tyson was een enthousiast gebruiker van dat soort producten. Dan zit er maar één ding op: een creatieve manier vinden om de drugstest te vervalsen.

Whizzinator

En daar was dan de whizzinator, een neppenis die je vast kunt haken tussen je benen. Dit ‘vierde been’ moet gevuld worden met schone urine, waarna je het er met je beenspieren uit kan knijpen. Zo lijkt het voor het scherpe oog van de anti-dopingorganisaties alsof je gewoon staat te zeiken, terwijl er ondertussen brandschone urine de reageerbuis binnenstroomt.

En wie was de leverancier van Tyson zijn testmateriaal? Eerst was het zijn eigen vrouw, maar het stel vreesde dat ze door de mand zouden vallen omdat de vrouw van de wereldkampioen zwanger was. Toen kozen ze voor hun eigen baby en die heeft sindsdien braaf alle urine geleverd voor Mike zijn tests. De kleine baby Tyson was (niet geheel verrassend) helemaal clean, waardoor de wereldkampioen nooit tegen de lamp liep.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws